Våre butikker


Avtal møte


Kundehistorier

En ny utfordrer på kjøkken i Fredrikstad

Valg av kjøkkenleverandør er viktig når du skal kjøpe nytt kjøkken. Ikke bare skal den være en god sparringspartner ved valg av fronter og farge, stil og uttrykk, grep eller ikke, ja listen er lang – det skal leveres på kvalitet og pris også. For Meliha og Henrik var stil og kvalitet ekstra viktig, de trengte også hjelp til hvordan de skulle få integrert to ovner og en mikrobølgeovn de allerede hadde.

Sort-kjøkken-fredrikstad-dikeveien

Kjøkkenutfordreren

Rotpunkt utfordrer en veletablert kjøkkenbransje på personlig tilpassede og miljøvennlige kjøkken. Etter åpningen i Fredrikstad – Dikeveien 45 har mange kunder fått gleden av å oppleve hvordan Rotpunkts miljøvennlige kjøkken er med å forbedre inneklima, samt hvordan vårt store utvalg av fronter og farger er med forme et kjøkken som er tilpasset deres hus/hytte og stil.

Viktige valg av leverandør

Meliha og Henrik utforsket flere leverandører før valget endte på Rotpunkt, forteller Fredrikstad-paret. Vi falt for den solide konstruksjonen, kvaliteten og mulighetene som ligger i utvalget deres. At kjøkkenet er blant markedets mest miljøvennlige gjorde valget lett. – Vi anbefaler flere å ta en tur innom butikken i Dikeveien for å se hva de tilbyr. “Her møter du Helge og Sigbjørn – to meget hyggelig og kunnskapsrike menn, som med en gang forstår hva du er ute etter”.

Blant de mange fordelene ved å benytte seg av Rotpunkt fremhever de

  • Mange fronter å velge i
  • Man får god innføring i de ulike valgene
  • Ingen skjulte kostnader
  • Kjøkkenskapene kommer ferdig montert

Kjøkkenet består av

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Sort matt
Produkt: Vitrineskap
Farge: Sotet sort
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Black