Rotpunkt badvalg
Rotpunkt baderom

Nytt bad i høy kvalitet, moderne design og med smarte løsninger

Når du skal velge et nytt bad, trenger du en godt gjennomtenkt plan.

Det kan hjelpe deg å velge hvilke materialer, design og uttrykk du vil sette sammen i ditt nye bad. Er det spesielle forhold som du må huske å ta hensyn til når budsjettet og drømmene skal gå opp i enhet. På den måten vil du ende opp med det beste resultatet, som forhåpentligvis vil gjøre deg glad hver gang du går inn i ditt nye bad.

På Rotpunkt tilbyr vi profesjonelle løsninger med produkter hvor kvalitet og design er en vår absolutte kjernekompetanse. Her kan du skape unike løsninger som du selv hjelper til med å fremheve. Du finner mye inspirasjon for badet via bildene her på nettsiden, som vil introdusere deg for alle de nye smarte ideene og ferdige løsninger som bare er å sette inn.

Kanskje kjenner du allerede Rotpunkt for våre fantastiske og unike kvalitetskjøkken. Har du allerede et kjøkken fra Rotpunkt, vil det også være det naturlige valget når du bygger et nytt bad av samme gode kvalitet.

Jeg trenger et nytt bad – hva nå?

Når du først har taget beslutningen om, at der skal et nyt badeværelse til. Så begynder der en længere proces, hvor man hele tiden skal sørge for at holde tungen lige i munden. Derfor tilbyder Rotpunkt også professionel rådgivning helt fra start, så man er sikker på at føle sig i gode hænder hele vejen igennem forløbet. Vi sørger både for at rådgive i forhold til materialevalg, indretning og renovering. Det vigtigste for os er, at vi tager udgangspunkt i dine eller jeres personlige ønsker for et kommende badeværelse, og får disse til at gå op i en højere enhed.

Når du har tatt beslutningen om å anskaffe et nytt bad begynner en lengre prosess, hvor du alltid må holde tungen rett i munnen. Derfor tilbyr Rotpunkt også faglig råd helt fra starten, så du er sikker på å føle deg ivaretatt og i gode hender hele veien gjennom. Vi sørger for å gi råd om materialvalg, interiørdesign og renovering. Det viktigste for oss er at vi starter med dine personlige ønsker for et kommende bad, og sammen forsøker å løfte dem til et høyere nivå.

Alle produkter fra Rotpunkt er PEFC og FSC-sertifisert. I tillegg er Greenline Bioboard, som er miljøvennlig produksjon, tilgjengelig for de fleste produkter. Dette betyr at du kan bruke de ulike produktene på nettsiden med god samvittighet, uten å bekymre deg for hvordan dette påvirker miljøet.

Hjemmesiden her hjelper deg med å skape en oversikt over de ulike seriene som du trenger for å fornye ditt bad. De forskjellige seriene er kjennetegnet av stilsikkerhet, noe som gir deg en trygghet når du velger et produkt fra Rotpunkt. Samtidig betyr den fantastiske kvaliteten at du vil ha et produkt som kan fortsette å bli brukt hver dag i mange år.

Finn et design for badet som passer for deg

Avhengig av materialene du ønsker, vil det være flere forskjellige løsninger du kan bruke. For eksempel tilbyr Rotpunkt mer enn 300 standardfarger. Dette betyr at det ikke er ekstra gebyrer for å velge andre farger. I tillegg kan du også velge mellom de 26 skrogfargene uten ekstra kostnad. Så dine valg og unike styling på badet trenger ikke være begrenset av økonomiske forhold som normalt ville få deg til å velge annerledes.

Når du har mulighet til å sette sammen en baderoms-løsning med benkeplater, beslag og alle andre produkter på tvers av farger og materialer, har du også muligheten til å skape et helt unikt og personlig uttrykk.

Hos oss ​​finner du også markedets største grepsfrie utvalg, som mange foretrekker i rom med høy luftfuktighet. Med grep på skap og skuffer, legger støvet seg lettere, og når det blir fuktig, blir det vanskelig å rengjøre. Så, for å gjøre det enklere å rengjøre for seg selv, kan det også være en av de hensynene du burde vurdere.

Kanskje du vil at innredningen skal være litt ekstra vågal eller annerledes enn hva du finner så mange andre steder. Med de mange alternativene for fargevalg og utskifting av forskjellige materialer, kan du mixe og matche på tvers, til du finne løsningen for deg.

Lag et helt nytt utseende med oppussing

Hvis du ikke skal bygge et nytt bad, men renovere det gamle, kan du finne løsninger hos Rotpunkt. bademøbler. Med bare noen få erstatninger av beslag, servanter og benkeplater, kan du skape et helt nytt utseende.

På denne måten trenger en renovering av ditt nåværende bad ikke å koste en formue, avhengig av materialene du velger. Men uten å gå på kompromiss med den fantastiske kvaliteten som Rotpunkt er kjent for.

Hva kjennetegner et Rotpunkt bad?

Rotpunkt er kjent for vår høye kvalitet. Alle produktene er laget av materialer med høy kvalitet. I tillegg får du også en moderne og elegant design sammen med smarte og innovative løsninger.

Hvis den er liten plass, krever det kreative løsninger for å finne mer plass til lagring. Det kan også være et hjørne eller en kronglete form på rommet, som er din utfordring. Her er vi selvfølgelig også hjelpsomme med smarte løsninger, som gjør rommets utfordring til å være den lille unike twist.

Hent mer inspirasjon til baderommet i våre butikker

For mange blir drømmen først ekte når du står med produktene i hånden eller foran deg. Derfor kan det også være vanskelig å velge om det skal være det ene materialet eller det andre. På denne bakgrunn anbefaler vi også at du besøker en av våre butikker.

Her har du mulighet til å oppleve alle utstillede produktene, og på dette grunnlaget kan du også bedre skape en ide om hva du vil ha for ditt kommende bad. Hvis valget er mellom en matt eller høyglanset overflate, blir det ofte lettere når du står og ser det live.

Selvfølgelig vil våre ansatte også være behjelpelig med råd i forhold til dine personlige ønsker, og vi vil gjøre alt for å sikre at du får en god opplevelse ved å handle hos oss.

Rotpunkt detaljer
Bad i City Brown Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i City Grey Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i svart eik
Rotpunkt detaljer
Bad i Sherwoord Park
Rotpunkt detaljer
Bad i den nye farge Umbra Marble
Rotpunkt detaljer
Bad i fargen Umbra - en grå nyanse
Rotpunkt detaljer
Bad i Carbon Nano Laminatt

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.