Rotpunkt badvalg

Vakre og praktiske baderomskap

Hos Rotpunkt vet vi hvor stor forskjell de rette skapelementene kan bety for badet, kjøkkenet og garderoben – derfor tilbyr vi blant annet baderomskap i mange spennende varianter, farger, former og tresorter. Vi tilbyr:

  • Baderomskap i klassisk, moderne eller skreddersydd design
  • Markedets største utvalg av grepsfrie fronter og skuffer
  • Mer enn 300 forskjellige farger – f.eks. alle NCS og RAL farger
  • Totalt 26 forskjellige skrogfarger

Det kan være vanskelig å velge baderomløsning, men med hjelp av våre profesjonelle rådgivere, som har lang erfaring med både interiørdesign, funksjonalitet og ergonomi, finne du løsningene som passer til ditt bad.

Vi tilbyr også et stort utvalg av baderomstilbehør, slik at du kan sette sammen et bad som fungerer for deg, og for hele husholdningen. Ønsker dere doble vasker, eller kanskje innbyggingsskap? Det kan være fint å danne en samlet oversikt over mulighetene før du velger den endelige løsningen.

En spennende måte å få inspirasjon på og en oversikt over de mange mulighetene er blant annet. å besøke en av våre populære utstillinger. Her kan du se størrelser og farger. Alle våre produkter er produsert i slitesterkt Greenline Bioboard-materiale.

Vi tilbyr deg enestående muligheter til baderommet, samt attraktive priser og faglig rådgivning. Vi ser frem til å se deg i en av våre butikker.

Rotpunkt detaljer
Bad i City Brown Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i City Grey Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i svart eik

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.