Rotpunkt referanser
En ny utfordrer på kjøkken i Fredrikstad

Valg av kjøkkenleverandør er viktig når du skal kjøpe nytt kjøkken. Ikke bare skal den være en god sparringspartner ved valg av fronter og farge, stil og uttrykk, grep eller ikke, ja listen er lang – det skal leveres på kvalitet og pris også. For Meliha og Henrik var stil og kvalitet ekstra viktig, de trengte også hjelp til hvordan de skulle få integrert to ovner og en mikrobølgeovn de allerede hadde.

Kjøkkenutfordreren

Rotpunkt utfordrer en veletablert kjøkkenbransje på personlig tilpassede og miljøvennlige kjøkken. Etter åpningen i Fredrikstad – Dikeveien 45 har mange kunder fått gleden av å oppleve hvordan Rotpunkts miljøvennlige kjøkken er med å forbedre inneklima, samt hvordan vårt store utvalg av fronter og farger er med forme et kjøkken som er tilpasset deres hus/hytte og stil.

Viktige valg av leverandør

Meliha og Henrik utforsket flere leverandører før valget endte på Rotpunkt, forteller Fredrikstad-paret. Vi falt for den solide konstruksjonen, kvaliteten og mulighetene som ligger i utvalget deres. At kjøkkenet er blant markedets mest miljøvennlige gjorde valget lett. – Vi anbefaler flere å ta en tur innom butikken i Dikeveien for å se hva de tilbyr. “Her møter du Helge og Sigbjørn – to meget hyggelig og kunnskapsrike menn, som med en gang forstår hva du er ute etter”.

Blant de mange fordelene ved å benytte seg av Rotpunkt fremhever de:

  • Mange fronter å velge i
  • Man får god innføring i de ulike valgene
  • Ingen skjulte kostnader
  • Kjøkkenskapene kommer ferdig montert

Disse komponentene ble valgt til dette kjøkkenet.

(Det er brukt sotede glass i forkant av kjøkkenøya.)


Kabinett:

Sort


Front:

Glass med slank aluminiumramme

Sort matt


Håndtak:

Overliggende


Benkeplate:

Nero Assoluto Granitt

Et kjøkken skreddersydd for oss

Resultatet ble et slående elegant kjøkken, tidløst med mange smarte løsninger. De valgte en Benkeplaten på 30 mm i Granitt og plasserte begge komfyrene og mikroen i et høyskap. De fikk også tilpasset skap over kjøleskap og fryser.

“Vi er veldig fornøyde både med kvaliteten på kjøkkenskapene våre, men også med oppfølgingen vi har fått fra Helge hos Rotpunkt”.

Planlegger du nytt kjøkken? Ta kontakt med:

Helge Froberg
hf@rotpunkt.no
976 94 088

Sigbjørn Borud Evensen
sbe@rotpunkt.no

976 94 088

Kjøkkenbutikk fredrikstad

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte