Konsultasjonstime online og 1:1 i butikk

Vi ønsker å gjøre kjøp av kjøkken, bad og garderober så enkelt og trygt som over hode mulig. Dette gjør vi ved å legge til rette for private timer i butikk og for online konsultasjon. Ta kontakt for å booke time.

Rotpunkt butikk
Privat time i butikk
Ønsker du å komme innom en av våre butikker er du selvfølgelig hjertelig velkommen til det. Vi tar alle forholdsregler for å gjøre din opplevelse både trygg og innholdsrik. Klikk her for å bestille privat time. (presiser gjerne i kommentarfelt)
Rotpunkt butikk
Kjøkken fra sofakroken
Hos Rotpunkt kjøkken kan du nå bestille ditt nye kjøkken fra hjemmet. Send oss tegninger og en beskrivelse via kontaktskjema så setter vi opp et første utkast. Med det som utgangspunkt kan vi sammen via et online møte finpusse å skape ditt drømmekjøkken. Klikk her for online konsultasjon. (presiser gjerne i kommentarfelt)

Rotpunkt kjøkken kjennetegnes av tysk kvalitet, skandinavisk design og ikke minst at det er Europas grønneste kjøkkenfabrikk. I 2020 har det familieeide selskapet 90 års jubileum.

Rotpunkt sine moderne, kortreiste kjøkken fra Tyskland har fokus på kundens individuelle behov når det kommer til design og funksjon, men også kanskje viktigst av alt – Miljø. Som selskap har Rotpunkt i flere år tatt grep for å utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint, som år for år viser oss hvordan vi har klart å redusere utslipp. Nå i 2020 kan Rotpunkt feire 90 år som Europas grønneste kjøkkenfabrikk – Hos oss kan du som kunde være trygg på ditt grønne valg.

Selvfølgelig er Rotpunkt tuftet på tysk kvalitet og ekte håndverk. Du kan velge i et stort spenn av stilarter fra det landlige til ny innovasjon med overflater basert på nanoteknologi. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt er godt representert i Skandinavia med nasjonal distribusjon i Danmark og Sverige. I Norge har kjeden store vekstambisjoner og åpnet nylig butikk i Dikeveien, Fredrikstad.

Vi ønsker deg velkommen innom for en hyggelig kjøkkenprat. Vi tar alle forholdsregler for å gjøre din opplevelse både trygg og komfortabelt.

 

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte