Rotpunkt garderobevalg
Garderobeskap

Sett sammen dine nye garderobeskap i henhold til dine egne ønsker

Plass til lagring og de rette løsningene når det gjelder å få plass til alt er viktig når du velger nytt garderobeskap.

Her gir vi deg muligheten til å sette sammen din egen personlige garderobe basert på individuelle løsninger som gir en garderobeløsning som faktisk oppfyller alle funksjonene du har behov for.

På Rotpunkt tilbyr vi å sette sammen din nye garderobe på mål, slik at du får en individuell løsning som passer bare til ditt hjem. På denne måten blir all plass utnyttet, og du står ikke plutselig med noen dumme hjørner eller mellomrom du du ikke får utnyttet. Samtidig har du også muligheten til å velge mellom et bredt utvalg av forskjellige materialer, slik at du kan sette sammen et unikt utseende på garderobeskapene.

Våre profesjonelle løsninger er laget for å gi tilfredse kunder. Derfor gjør vi også alt for å designe den rette løsningen sammen med kundene

Garderobeløsninger med personlig touch

Vi ønsker å gi deg en opplevelse av at det er din unike garderobe du designer. Derfor er det et stort antall valg som du må gjøre for å sette sammen den rette løsningen. Her tilbyr vi blant annet mer enn 300 standardfarger. På denne måten kan du tilpasse på skapet ditt til hvilket miljø det skal være i.

I tillegg tilbyr vi også 26 forskjellige skrogfarger uten ekstra kostnad. Dette er blant annet den lille ekstra detalj som bidrar til å gi deg følelsen av luksus og kvalitet, og som gir en wow effekt når du åpner skapet.

Spar plass med smarte garderobeskyvedører

Rotpunkt tilbyr markedets største utvalg av grepsfrie fronter. Mange foretrekker en skyvedørsløsning i stedet for vanlige dører med grep, da det også er mye mer plassbesparende. Du får selvfølgelig hjelp til å velge blant de individuelle løsningene når du kommer så langt i prosessen.

Velg riktig garderobe

For å velge riktig garderobe, trenger du også en god ide om garderobeinnredning du ønsker. Her må du tenke på dine behov og hva du tidligere har hatt lyst til å ha i en garderobe.

Hvis du trenger mye plass til kleshengere, vil du helst ha ting i skuffer, og hvor bredt og høyt er det praktisk for skapet å være. Det er mange ting å vurdere. Selvfølgelig er våre trente ansatte selvfølgelig klare med gode råd og veiledning for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Det store spørsmålet om garderobe og lagring

Når du designer din egen garderobe, må du sørge for at den inneholder nok plass til å lagre alle dine ting. Rotpunkt tilbyr derfor et stort antall kreative løsninger som du kan bruke til å skape mer plass i skapet. Det finnes også løsninger som disse, som gir deg følelsen av å få noe ekstra med hjem når du velger våre løsninger.

Hent inspirasjon om innredning av garderobe her på siden

På hjemmesiden har vi samlet mye inspirasjon for din kommende garderobe. I våre butikker har du muligheten til å ta og føle på de ulike materialer og kvaliteten før du bestemmer deg.

Vi bruker bare den beste kvaliteten, og alt vårt tre er PEFC og FSC-sertifisert. På den måten har vi alltid miljø og natur i høysetet når vi skaper vakre og unike løsninger til glede i hverdagen.

Din garderobedrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på garderoben din.