Rotpunkt kjøkkenvalg
Garderobe

Praktisk og moderne garderobeskab med skyvedøre

Har du flyttet i et hus og trenger nye garderobeskap? Eller vil du bare modernisere din nåværende garderobe? Skal det være i soverommet, i ditt walk-in closet, eller i gangen? Uansett hvor det er plassert, er en garderobe med skyvedører fra Rotpunkt et åpenbart valg for de som ønsker moderne og praktiske løsninger.

Design din garderobeskap selv

Hos Rotpunkt tilbyr vi deg mange muligheter for å designe garderoben din med skyvedører. Du kan tilpasse din skyvedørsgarderobe med:

  • Spesielle dimensjoner (høyde, bredde og dybde)
  • Inventarr (hyller og skuffer)
  • Materialer (laminat eller tre)
  • Farger (mer enn 300 standardfarger)

Alle våre skap er laget av kvalitetsmaterialer, og treet til garderobeskap med skyvedører er utelukkende produsert i henhold til miljøvennlige regler som er PEFC-sertifisert.

Funksjonell og stilren garderobe

Det er mange fordeler med å velge en moderne garderobeløsning med skyvedører. Du frigjør plass på soverommet ditt, i din walk-in garderobe eller på i gangen din. Det vil være mer luft og gulvplass rundt skapet når du ikke trenger å åpne skapdørene inn i rommet. Det er spesielt fordelaktig i små rom.

Foruten å være ekstremt funksjonelt og praktisk, er en skyvedørsgarderobe fra Rotpunkt også stilren å se på. Vi tilbyr mange flotte design og du kan tilpasse ditt valg med akkurat fargen du vil ha. En lys farge kan med fordel gjøre rommet ditt større.

Med Rotpunkt får du alltid faglige råd, for å hjelpe deg med valgene som vil sikre deg den optimale garderobeinnredningen.

Din garderobedrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på garderoben din.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.