Rotpunkt Husmesse – Gratis montering!
25. mars – 30. april inviterer vi til Husmesse i alle våre Rotpunktbutikker! Messen markeres med 40% avslag på alle Silestone og Dekton benkeplater samt gratis montering ved kjøp av kjøkken!

Start planleggingen av ditt nye kjøkken nå!

Vi gjør det vi kan for å imøtekomme retningslinjer for å forhindre smittespredning og alle våre butikker holder stengt. Men dette skal ikke være en hindring for at du skal kunne planlegge ditt nye kjøkken. Vår showroom står for tiden tomme og kan åpnes opp for deg slik at du kan finne inspirasjon og materialer. I våre showroom har vi også nyheter fra NEFF og alt du kunne tenke deg til ditt nye kjøkken.

Prøv vår virtuelle tur i vårt showroom på Alnabru her.

Start med å sendt oss tegninger

Send oss tegninger av ditt kjøkken og en beskrivelse av din stil! Med dette som utgangspunkt setter en av våre konsulenter opp et forslag til deg. Disse tegningene kan du ta med deg til vårt showroom og se nærmere på materialer og overflater.

Konkurranse*

Alle som sender oss tegninger før 30. april vil være med i trekningen av en Quooker black flex og et Temptech Copenhagen CPROX60SRB vinskap uavhengig av om du kjøper kjøkken hos Rotpunkt.

Bestiller du kjøkken før 30. april får du:

  • GRATIS montering av kjøkkenet
  • 40% på Sileston og Dekton benkeplater

 

Våre showroom

*Konkurranse

Alle som sender oss tegninger i kampanjeperioden 25. mars – 30. april vil være med i trekningen av en Quooker black flex og et Temptech Copenhagen CPROX60SRB vinskap.

Det blir trekket to vinnere, en av vinskap og en av Quooker. Vinnerne trekkes 3. mai uavhengig av om de har kjøpt kjøkken hos Rotpunkt eller ikke.

Nyheter!

På Husmessen er vi så heldig å få pressentere en helt ny benkeventilator fra NEFF

Med inspirasjon hentet fra flyvninger har vi utviklet Guided Air-teknologi. Bak glasset skapes det en luftvegg som forbedrer luftstrømmen. På den måten kan ventilatoren effektivt fange opp matos og damp, uansett hvor på platetoppen du lager mat.

Se nyhetene i alle våre showroom fra 1. april!

Valgfrihet og miljø

Våre kjøkken kjennetegnes med store valgmuligheter og et tilhørende stort prisspekter. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt er det grønne valget. Ambisjonen vår er å være ledende på dette segmentet og bane vei for og utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint med blandt annet 100% carbonnøytral produksjon.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte