Rotpunkt fordeler

Vi inviterer til 

i alle våre butikker!

Rotpunkt Kjøkken arrangerer Husmesse i alle sine butikker i hele mai. Kom innom for gode tilbud og bærekraftige kjøkken.

Med vår Svanemerkede Greenline serie kan vi garantere at bærekraft står i fokus når det kommer til produksjon, produktkvalitet, levetid, avgasser i ditt hjem og helt frem til produktet skal gjenvinnes. Gjennom 90 års erfaring har vi lagt grunnlaget for vår sirkulære og bærekraftige tankegang.

*25% på hvitevarer gjelder kun ved kjøp av kjøkken.

 

Rotpunkt detaljer
Tysk kvalitet
Rotpunkt kjøkken produseres i Tyskland, å si at noe er “fra Tyskland” er ikke bare en beskrivelse av hvor de kommer ifra, men et stempel på kvalitet og ekte håndverk. Dette gjennomsyrer alle våre produktserier og ingen produkter forlater Våre fabrikker uten å tilfredsstille våres høye krav til perfeksjon.
Rotpunkt detaljer
Et kjøkken med muligheter
Fra landlig stil til overflater basert på nanoteknologi til individuelt tilpassede kjøkken, leverer Rotpunkt funksjonelle kjøkken uavhengig av størrelse og behov. Med over 300 standardfarger og over 20 skrogfarger er vi sikre på at du vil finne et kjøkken som svarer til dine behov blant våres sortiment. Sann mot vårt motto “Power of possibilities” har vi et kjøkken til alle behov, smak og lommebok.
Fire gode grunner til å kjøpe kjøkken fra Rotpunkt!
Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte