Tilbudene gjelder frem til 31. januar!

Det skal være gøy å bytte kjøkken. Derfor får du gratis konsulenttime og opptegning av ditt kjøkken av en av våre kjøkkenkonsulenter. Slik kan vi sammen finne ut hvordan ditt drømmekjøkken skal se ut. Vi hjelper deg med alle valg og veileder deg gjennom det spennende utvalget av fronter, benkeplater, skuffeinnhold, håndtak, hvitevarer og belysning.

Ny standard for miljøvennlig kjøkken

Vi i Rotpunkt har en grønn strategi og etterstreber å ta de mest miljøvennlige valgene for våre produkter. Det betyr at du som kunde skal kunne handle trygge og miljøvennlige produkter av høy kvalitet fra oss, noe som kommer både miljøet og deg til gode.

Bestill en uforpliktende konsulenttime i dag eller kom innom en av våre butikker slik at vi sammen kan realisere din kjøkken-drøm. Bestill før 31. januar å få gratis montering på kjøkken og 20% på garderober fra Rotpunkt Kjøkken!

*Tilbudet gjelder ved kjøp av kjøkken i en av våre Rotpunkt butikker før 31. januar. 2022

Som produsent av moderne kjøkken av høyeste kvalitet vet vi at tradisjon og innovasjon på ingen måte er en selvmotsigelse, de er gjensidig berikende. Dette er bare én grunn til at vi fortsetter å utvikle produktutvalget vårt år etter år.

Rotpunkt detaljer
Tysk kvalitet
Rotpunkt kjøkken produseres i Tyskland, å si at noe er “fra Tyskland” er ikke bare en beskrivelse av hvor de kommer ifra, men et stempel på kvalitet og ekte håndverk. Dette gjennomsyrer alle våre produktserier og ingen produkter forlater Våre fabrikker uten å tilfredsstille våres høye krav til perfeksjon.
Rotpunkt detaljer
Et kjøkken med muligheter
Fra landlig stil til overflater basert på nanoteknologi til individuelt tilpassede kjøkken, leverer Rotpunkt funksjonelle kjøkken uavhengig av størrelse og behov. Med over 300 standardfarger og 26 skrogfarger er vi sikre på at du vil finne et kjøkken som svarer til dine behov blant våres sortiment. Sann mot vårt motto “Power of possibilities” har vi et kjøkken til alle behov, smak og lommebok.
Våre butikker:
Fire gode grunner til å kjøpe kjøkken fra Rotpunkt!
Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte