Januarsalg hos Roptunkt Kjøkken!
Frem til 31. januar får du gratis montering og 30% avslag på alle hvitevarer fra Siemens og Liebherr & DeDietrich. Tilbudet gjelder ved kjøp av kjøkken i en av våre Rotpunkt butikker før 31. januar.

Kom innom en av våre butikker for gode tilbud i hele januar!

Det skal være gøy å bytte kjøkken. Derfor får du gratis tegnetime hos en av våre kjøkkenkonsulenter så vi sammen kan finne ut hvordan ditt drømmekjøkken skal se ut. Vi hjelper deg med alle valg og veileder deg gjennom det spennende utvalget av fronter, benkeplater, skuffeinnhold, håndtak, hvitevarer og belysning.

Vi i Rotpunkt har en grønn strategi og etterstreber å ta de mest miljøvennlige valgene for våre produkter. Det betyr at du som kunde skal kunne handle trygge og miljøvennlige produkter av høy kvalitet fra oss, noe som kommer både miljøet og deg til gode.

Bestill en uforpliktende tegnetime i dag eller kom innom en av våre butikker slik at vi sammen kan realisere din kjøkken-drøm. *Bestill før 31. januar å få gratis montering & 30% på hvitevarer fra Siemens og Liebherr & DeDietrich ved bestilling av ditt nye Roptpunkt Kjøkken!

Skal du pusse opp? Spør oss også om bad og garderobe!

Valgfrihet og miljø

Våre kjøkken kjennetegnes med store valgmuligheter og et tilhørende stort prisspekter. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt er det grønne valget. Ambisjonen vår er å være ledende på dette segmentet og bane vei for og utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint med blandt annet 100% carbonnøytral produksjon.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte