Nytt kjøkken fra Rotpunkt

Fra 1. til 31. januar får du gratis montering og 30% avslag på alle hvitevarer fra Siemens, Gaggenau og Witt*

Det skal være gøy å bytte kjøkken. Derfor får du gratis tegnetime hos en av våre kjøkkenkonsulenter når du skal finne ut hvordan dit perfekte kjøkkenet skal se ut. Vi hjelper deg med alle valg og veileder deg gjennom det spennende utvalget av fronter, benkeplater, skuffeinnhold, håndtak og hvitevarer.

Bestill en uforpliktende tegnetime i dag eller kom innom en av våre butikker for å få gratis montering og 30% på hvitevarene i ditt nye Roptpunkt Kjøkken!*

Gå til Alnabru
Gå til Skøyen

Bestil tegnetime

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Hvorfor velge Rotpunkt?

Moderne og miljøvennlig kjøkken

Rotpunkt sine moderne, kortreiste kjøkken fra Tyskland har fokus på kundens individuelle behov når det kommer til design og funksjon, men også kanskje viktigst av alt – Miljø. Med våre miljøvennlige kjøkken streber vi etter å gjøre hele næringskjeden mer miljøvennlig.

Rotpunkt jobber med hurtigvoksende fornybare biomaterialer som gjør at vi bruker 37% mindre tre i vår produksjon. Dette gjør også kjøkkenet 30% lettere uten at det går på bekostning av kvalitet. Derfor tenker vi ikke bare på hvordan dagens kjøkken skal se ut, men på hvordan vår og din fremtid skal formes.

Les mer om vårt miljøfokus

*Forutsetter kjøp av nytt kjøkken fra Rotpunkt.

 

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.