Rotpunkt kjøkkenvalg
Belysning til ditt kjøkken

For å gjøre kjøkkenet ditt helt perfekt, handler det ofte om de små detaljene

Velarrangerte kjøkkenlamper kan være som krem på kaken, og utgjøre hele forskjellen på kjøkkenet ditt.

Våre profesjonelle konsulenter kan hjelpe deg og din familie til å finne frem til den riktige installasjon. Noen familier setter stor pris på sterk belysning, mens synes dempet og stille belysning er å foretrekke. Med andre ord, tilpasser våre rådgivere belysningen slik du drømmer om. For oss er et kvalitetskjøkken først et kvalitetskjøkken når du er 100% fornøyd.

Besøk en av våre butikker

Belysning på kjøkkenet handler ikke bare om å velge lysstyrken

Det handler også veldig mye om plasseringen av belysningen og hva du synes er den beste installasjonen. Belysning på kjøkkenet er derfor mye mer enn bare valget av pærer eller diode. Det handler om selve designet og funksjonalitet. Vi vet at belysningen kan hjelpe deg i hverdagen og ikke minst gjøre kjøkkenet enda penere.

Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med å finne den rette belysningen. Et kvalitetskjøkken er et kjøkken du er fornøyd med gjennom hele levetiden. Derfor er lyset på kjøkkenet ikke bare belysning det er prikken over ièn og et kvalitetsstempel.Den rette kjøkkenbelysningen kan gjøre hele forskjellen på kjøkkenet ditt. Snak med en av våre rådgivere for tips og råd.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte