Rotpunkt kjøkkenvalg
Grått kjøkken

Grått kjøkken
Hvis du drømmer om et nytt grått kjøkken, kan Rotpunkt Kjøkken tilby deg kvalitet i innbydende og trendy skandinavisk design med attraktive priser.
Vi tilbyr markedets største utvalg av kjøkken i miljøvennlig produksjon, slitesterk materialer og med fokus på funksjonalitet og ergonomi.

Rotpunkt Kjøkken er løsningen på alle dine kjøkkendrømmer – vi garanterer at du blir positivt overrasket. Velg blant annet innen:

Tre kjøkken
Kjøkken i laminat
Kjøkken med matt overflate
Kjøkken med høyglanset overflate

Matt grått kjøkken
Med mer enn 300 standardfarger og 26 spennende skrogfarger, har du enestående muligheter når det gjelder fargekombinasjoner, nyanser og design. Her finner du også muligheten til matte farger i flere forskjellige grå nyanser.

Er du ute etter et trendy og stilig grått kjøkken, så vil du finne et vell av forskjellige fargenyanser her, og vi matcher ganske sikkert den fargenyansen i grått som du ønsker deg aller mest.

Skal du få et kjøkkenet i den fargen du drømmer om, må det være et Rotpunkt-kjøkken.
Grått høyglanset kjøkken
Grå kjøkken i stilig, moderne og trendy design er populært i hele familien. På Rotpunkt Kjøkken finner du selvfølgelig et bredt utvalg av grå nyanser – også når det gjelder høyglans.

Våre mange spennende fargekombinasjoner gir deg f.eks. muligheten til å bryte den grå tonen med en rekke kjøkkenelementer i kontrastfarge eller en annen grå nyanse – slik at du kan få din egen unike touch på kjøkkenet ditt. Høyglans er populært både innen designkjøkken, men også i tradisjonelle kjøkken.
Grått kjøkken
Et grått kjøkken trenger ikke å være kjedelig. De mange spennende fargekombinasjonene gir et vell av muligheter og med innbyggingsskap, kan du til og med skjule hvitevarene dine bak et vakkert grått eksteriør.

Våre kjøkken er produsert i høyeste kvalitet og inkluderer:

Sertificeret FSC og PEFC

Skap din egen grå løsning blant våre mange kombinasjonsalternativer når du velger nytt kjøkken. Vi er klare med gode råd og veiledning både når det gjelder fargevalg og kombinasjonsmuligheter på de forskjellige kjøkkenelementene, armaturene, vaskene og benkeplatene, for å møte dine ønsker.
Grå kjøkkeninspirasjon
Her på nettstedet finner du mange spennende og inspirerende kjøkken, som vi gjennom årene har designet for våre mange gode kunder. Her kan du få inspirasjon til ditt eget kjøkken og utforske de mange fargenyansene og kombinasjonene av kjøkkenskap og tilbehør.

Vi vil gjerne hjelpe deg med ytterligere inspirasjon og råd, om du vil ha et tilbud på et vakkert nytt, grå-nyansert kjøkken.
Høyeste kvalitet
Du får alltid den høyeste kvaliteten når du handler Rotpunkt kjøkken. Våre produkter er produsert i Tyskland under strenge kvalitetsstandarder og lever på alle måter opp til den tyske grundigheten og omdømme
Miljøvennlig produksjon
Vi sørger også for både miljøvennlig og bærekraftig design med vår populære:

Greenline Bioboard produksjon

Her er du sikret miljøvennlig produksjon. Vår produksjon av kjøkkenelementer foregår med bruk av maiskolber, og bidrar dermed til å redusere bruken av tre med 37%. Dette materialet er enda lettere og gir deg skap som er 30% lettere.
Prisgunstig kjøkken i grått
Hvis du vil ha et gunstig kjøkkentilbud, vennligst kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud. Vi er glade for å gi deg faglig rådgivning og hjelp med å gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.
Besøk oss i butikken
Våre erfarne og profesjonelle butikkmedarbeidere er klare til å hjelpe deg med valg av design, materialvalg, planløsning, hvitevarer, vask,og alt annet du drømmer om i ditt nye kjøkken.  Vi gleder oss til å hjelpe deg med å designe akkurat det kjøkkenet som passer best for deg. Stort eller lite. Tradisjonelt eller designkjøkken. Vi hjelper deg hele veien frem til ditt nye kjøkken

Rotpunkt kjøkkenvalg
Zerox Nano Laminat Lys Grå

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.