Rotpunkt kjøkkenvalg

Grepsfritt kjøkken
Hos Rotpunkt Kjøkken finner du grepsfrie kjøkken i en rekke varianter.
Vi tilbyr markedets største utvalg av grepsfrie kjøkken i tillegg til å levere et stort antall farge- og materialløsninger. Finn ditt nye kjøkken her hos oss – enten du vil ha tradisjonell klassiske, eller moderne design – i markedets beste kvalitet til alltid attraktive priser.
Grepsløst kjøkken
Hvis du er ute etter kvalitetskjøkken uten håndtak i trendy og funksjonell design, er Rotpunkt Kjøkken det riktige valget. Vi tilbyr alle våre kjøkken i den kjente tyske kvaliteten med flott skandinavisk design i henhold til dine ønsker.
Markedets største grepsløse utvalg
Rotpunkt Kjøkken tilbyr deg markedets absolutt største utvalg av grepsløse kjøkken. Velger du grepsfritt kjøkken fra Rotpunkt, får du et unikt produktprogram å velge blant.

Vi har sørget for mye inspirasjon her på hjemmesidene, hvor du kan se eksempler på kjøkken med:

Malt høyglans eller matt overflate
Laminatfarger
Tre

Vi tilbyr profesjonell veiledning, PEFC- og FSC-sertifiserte løsninger og den miljøvennlige Greenline Bioboard-produksjonen basert på maiskolber. Dette reduserer vekten på dine skap med 30%, mens du reduserer forbruket av tre med så mye som 37%.
Farge i henhold til dine ønske
Uansett hvilken modell du velger, får du et kjøkken i slitesterke materialer, høy funksjonalitet og velprøvde løsninger i nøyaktig de fargene du vil ha.

Vi tilbyr 300 standardfarger
Vi tilbyr 26 skrogfarger

I tillegg til markedets største utvalg av grepsfrie kjøkkendører, tilbyr vi totale planløsninger inkludert benkeplater, vask/armatur og hvitevarer.

Ta kontakt med oss ​​for en uforpliktende samtale om alle valgmulighetene. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.