Rotpunkt kjøkkenvalg
Hvitevarer fra AEG til ditt nye Rotpunkt kjøkken

Hvitevarer fra AEG «alltid et steg foran»

AEG er et tysk merke som har innovasjon og funksjonalitet i høysete, for at du skal kunne bruke tiden på kjøkkenet mer effektivt. De tilbyr blant annet den første oppvaskmaskinen, hvor du kan løfte bunnkurven. I tillegg tilbyr de et stort utvalg av fullt integrerte hvitevarer.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne rette hvitevarer til ditt nye kjøkken

Les mer om AEG på deres egen nettside

OVER 130 ÅR MED INNOVASJON

AEG vil alltid være et steg foran, og vi feirer 130 år med innovative løsninger for hjemmet ditt. Vi kombinerer intelligent teknologi med responsiv design gjennom å følge Peter Behrens visjon og designfilosofi – perfeksjon i både form og funksjon. AEG kommer til å fortsette med å skape innovative løsninger og føre vår arv videre inn i fremtiden.

SER TILBAKE

AEG ble grunnlagt av Emil Rathenau som Deutsche Edison-Gesellschaft für Angewandte Elektricität i 1883. En fusjon med datterselskapet Telefunken AG og påfølgende oppkjøp av Daimler AG og Electrolux formet AEG til det framtidsrettede selskap det er nå. Innovasjon er kjernen i alt vi gjør i AEG. Det er drivkraften bak våre mest kjente oppfinnelser for hjemmet, fra å lage det første elektriske kjøleskapet, til den første varmepumpeteknologien for tørketromler. Det er inspirasjonen bak våre bærekraftige materialer. Det er vår historie og vår fremtid.

SER FREMOVER

Morgendagen begynner i dag. Måten vi spiser endres. Måten vi kler oss på endres. Måten vi lever endres. Vi vet hvordan teknologi kan forbedre verden rundt oss. Det er derfor vi sørge for at våre apparater ikke bare overgår behovene dine i dag, men også omfavner morgendagens teknologi for å passe dine fremtidige behov.

FORM OG FUNKSJON I KOMBINASJON

I1907 ble den visjonære arkitekten Peter Behrens utnevnt til Kunstnerisk konsulent i AEG. For sitt arbeide for AEG regnes Behrens som grunnleggeren av moderne industriell design. Professor Behrens hadde en enkel, men kraftig designfilosofi: «Perfekt i form og funksjon» Han arbeidet utrettelig for å skape, ikke bare de mest funksjonelle AEG-produkter, men også de mest estetisk tiltalende.

FORM OG FUNKSJON UTVIKLER SEG

I alle apparater vil du finne intelligent teknologi og responsiv design, noe som garanterer deg eksepsjonell ytelse og resultater gang på gang. Du vil oppdage at ett trykk redefinerer hva som er mulig hjemme. Vi designer våre apparater rundt deg, hvor du har full kontroll og vi garanterer deg eksepsjonell ytelse og resultater. Gang på gang.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.