Rotpunkt kjøkkenvalg
Luksuriøs minimalisme

Trendy kjøkken med god lagringsplass 

Kjøkkenet er satt sammen av:
Fronter: Core DM, Carbon Brushed Metal DM
Farge: Carbon, børstet metall
Grep: Push-to-open, Special handle 465, black

Et kjøkken perfekt designet for denne fasjonable loftsleiligheten. Frontene er ekstra tynne og har en ekte overflate i metall i en trendy mørk Carbonfarge. Kjøkkenøya har blitt en universell lagringsplass takket være en sofistikert hylleløsning og tilbyr plass til blant annet til friske urter eller andre behov relatert til matlaging i et moderne kjøkken.

Skapstammer / kjøkkenskrog

Det er enkelt å matche fargen på skrogene til frontene, her er valgt sorte skrog for en sømløs finish. Skapstammene finnes i 26 farger for å sikre at du får gjennomført din unike stil, enten du vil matche eller lage kontrast.
Ler mer om vårt utvalg

Skuffer og grep

Dette kjøkkenet bruker en kombinasjon av push-to-open / grepsfrie skuffer og Special handle 465 i fargen black.

Benkeplaten

Rotpunkt Solid Surface-benkeplaten er enkel og elegant samtidig, og oppfyller ethvert ønske om kvalitet, eksklusivt design og en solid overflate. Her vist i hvit, men snakk med oss og få gode råd på mulighetene Solid Surface gir  – vårt mål er at du skal oppnå ditt drømmekjøkken!

Anbefalt belysning

 

 

Belysninger på kjøkkenet ikke bare prikken over i’en og et kvalitetsstempel, vi vet at belysningen kan hjelpe deg i hverdagen. Her er valgt subtile lys som letter arbeidet på kjøkkenet.

Se utvalget av belysning til kjøkken

Kjøkkenøy

Mulighetene med kjøkkenøy er mange – vi hjelper deg å oppnå ditt fulle potensiale. Her med en sofistikert hylleløsning som tilbyr plass til blant annet til friske urter eller andre behov relatert til matlaging i et moderne kjøkken.

Les mer om valg og utforming av kjøkkenøy

Last ned PDF for dette kjøkkenet

Mer inspirasjon