Rotpunkt kjøkkenvalg
Mattsvart designkjøkken

Elegant og minimalistisk kjøkken

Kjøkkenet er satt sammen av:
Fronter: Quattro, Xerox
Farger: Black RAW
Grep: Push-to-open / grepsfritt

Ypperste eleganse innen kjøkkendesign, dette er et bevis på at less is still more. Dette oppnås gjennom noen få raffinerte detaljer. For eksempel er dekksidene på øya laget av luksuriøst tre. Dørene i høyskapene og øya består av HPL EXTREME-materiale, som gir et ekstremt matt utseende, og gir også mange fordeler fremfor konvensjonelle kjøkkendører. Materialet leveres med fingeravtrykksteknologi, som gjør det enklere å rengjøre. Farvel til fingermerker!

Skapstammer / kjøkkenskrog

Sorte skrog er valgt for en sømløs finish. Disse kombineres lett med ulike fronter for ulike uttrykk. Skapstammene finnes i 26 farger for å sikre at du får gjennomført din unike stil.
Ler mer om vårt utvalg

 

Skuffer og grep

Med slike rene linjer er det valgt grepsfrie løsninger på skap og skuffer. Skuffer med push-to-open med fingeravtrykksteknologi selvfølgelig, som gjør det enklere å rengjøre.

 

Benkeplaten

En slitesterk benkeplate i laminat er noe av det smarteste man kan gjøre for å få et vedlikeholdsfritt kjøkken. Den er lett å rengjøre og selv et trent øye vil ha problemer med å skille en benkeplate i tre fra en laminat med tre-utseende.

Les mer om benkeplater i laminat her

 

Anbefalt belysning

I tillegg til godt arbeidslys over kjøkkenbenk og kjøkkenøy opplever vi at stadig flere ønsker å belysning i skap og skuffer. Der kan Rotpunkt vise til mange variasjoner for å sørge for at du blir 100% fornøyd.
Se utvalget av belysning til kjøkken

 

Kjøkkenøy

Mange ønsker seg en kjøkkenøy både som arbeidsplass og sosialt midtpunkt, men også romdeler og ekstra lagring. Snakk med oss om hvilke funksjoner som er viktig for deg så sørger vi for at du ender med en løsning som er skreddesydd for deg.
Les mer om valg og utforming av kjøkkenøy

Liler du denne kombinasjonen?
Last ned PDF for dette kjøkkenet

Mer inspirasjon