Vi feirer åpning av to nye butikker med 25% på kjøkken og hvitevarer*
Rotpunkt Kjøkken vokser fort og nye butikker åpner hvert år. Nå er turen kommet til Drammen og Haugesund.
Tilbudet gjelder til 17. september. Velkommen til åpningsfest!
Rotpunkt butikk

Rotpunkt Kjøkken vokser fort og åpner nå to nye butikker i Sør-Norge!

Dette feirer vi med 25% på kjøkken og hvitevarer*! Tilbudet gjelder i alle våre kjøkkenbutikker fra 12. august – 17. september.

Åpner butikker i rekordfart

Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og miljøtilpassede produksjon.

Rotpunkt fylte 90 år i fjor, og med sin fremtidsrettede, miljøvennlig profil, ligger Rotpunkt et hestehode foran konkurrentene. Styreleder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2023. Vi skal ikke være lokalisert overalt – vi er mer opptatt av at markedsgrunnlaget og potensialet er stort nok, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon i vårt segment, avslører Johnny Torp.

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne tre til fire butikker i året, før vi til slutt lander på 17 butikker på landsbasis. Vår ambisjon er å være nummer én på miljø, og å bli en foretrukken kjøkkenleverandør for alle som ønsker et personlig tilpasset kvalitetskjøkken.

Ønsker du starte en Rotpunkt butikk i dit nærområde? Les mer her.

*25% på hvitevarer gjelder kun ved kjøp av kjøkken.

Våre nye butikker:
Tilbudet gjelder også i våre etablerte butikker:
Rotpunkt detaljer
Tysk kvalitet
Rotpunkt kjøkken produseres i Tyskland, å si at noe er “fra Tyskland” er ikke bare en beskrivelse av hvor de kommer ifra, men et stempel på kvalitet og ekte håndverk. Dette gjennomsyrer alle våre produktserier og ingen produkter forlater Våre fabrikker uten å tilfredsstille våres høye krav til perfeksjon.
Rotpunkt detaljer
Et kjøkken med muligheter
Fra landlig stil til overflater basert på nanoteknologi til individuelt tilpassede kjøkken, leverer Rotpunkt funksjonelle kjøkken uavhengig av størrelse og behov. Med over 300 standardfarger og 26 skrogfarger er vi sikre på at du vil finne et kjøkken som svarer til dine behov blant våres sortiment. Sann mot vårt motto “Power of possibilities” har vi et kjøkken til alle behov, smak og lommebok.
Fire gode grunner til å kjøpe kjøkken fra Rotpunkt!
Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte