Rotpunkt kjøkkenvalg
Rotpunkt kjøkken åpner butikk nummer 3 i Norge

Rotpunkt kjøkken åpner butikk nummer 3 i Norge

Rotpunkt kjøkken kjennetegnes av tysk kvalitet, skandinavisk design og ikke minst at det er Europas grønneste kjøkkenfabrikk. I 2020 har det familieeide selskapet 90 års jubileum.

Rotpunkt sine moderne, kortreiste kjøkken fra Tyskland har fokus på kundens individuelle behov når det kommer til design og funksjon, men også kanskje viktigst av alt – Miljø. Som selskap har Rotpunkt i flere år tatt grep for å utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint, som år for år viser oss hvordan vi har klart å redusere utslipp. Nå i 2020 kan Rotpunkt feire 90 år som Europas grønneste kjøkkenfabrikk – Hos oss kan du som kunde være trygg på ditt grønne valg.

90 år med Kvalitet og muligheter

Selvfølgelig er Rotpunkt tuftet på tysk kvalitet og ekte håndverk. Du kan velge i et stort spenn av stilarter fra det landlige til ny innovasjon med overflater basert på nanoteknologi. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt Norge

Rotpunkt er godt representert i Skandinavia med nasjonal distribusjon i Danmark og Sverige. I Norge er kjeden dekket inn i stor-Oslo med butikker på Skøyen og Alna – Nå åpner butikk nr. 3 i nye lokaler i Dikeveien i Fredrikstad i 12. mars – Midt imellom RUSTA og Porsche. Beliggenheten gjenspeiler på mange måter spennet i kundespekteret til Rotpunkt. Med over 500 kvm. inspirerende utstilling av kjøkken, bad og garderobe vil butikken utvilsomt være en spennende tilvekst i regionen.

Rotpunkt kjøkken kjennetegnes med store valgmuligheter og et tilhørende stort prisspekter med tyngdepunktet i mellomsegmentet. Kjedens ambisjon er å ta en ledende posisjon i dette segmentet. Butikk nummer fire åpner på Jessheim til høsten.