Sommerkampanje 50% på hvitevarer*
*Frem til 19. juni har vi 50% på hvitevarer fra Siemens Studioline og NEFF når du kjøper kjøkken hos oss. Ta turen innom en av våre butikker eller book møte med oss i dag!

Start planleggingen av ditt nye kjøkken nå!

Sommeren er en fin tiden pusse opp kjøkkenet hjemme eller på hytta. Sitter du med slike planer, kan det være lurt å starte prosessen allerede nå. Fordi hvitevarer spiller en stor rolle på kjøkkenet ønsker vi våre kunder kun det beste. Derfor har vi nå 50% på Siemens Studioline og NEFF når du kjøper kjøkken hos oss. Tilbudet varer frem til 19. juni. Våre kjøkken konsulenter er klare for å hjelpe deg å tegne ditt drømmekjøkken. Er miljø og personlig tilpasning viktig for deg? Da er Rotpunkt Kjøkken valget for deg.

Ta en virtuelle tur i butikken på Alnabru her.

Start med å sendt oss tegninger

Send oss tegninger av ditt kjøkken og en beskrivelse av din stil! Med dette som utgangspunkt setter en av våre konsulenter opp et forslag til deg. Disse tegningene kan du ta med deg til en av våre butikker og se nærmere på materialer og overflater.

Våre butikker

Siemens husholdningsapparater

«for en verden full av nye muligheter»

Siemens gjør steking og baking til en fornøyelse. Hvitevarer med innovativ teknologi og praktiske funksjoner sparer deg for mye arbeid, og inspirerer deg til å skape nydelige matretter. De setter også en ny standard med sin fengslende design og materialer av høy kvalitet.

NEFF Hvitevarer.

– Slik får kjøkkenkreativiteten din inspirasjon

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF. Så ikke la noe komme i veien for dine matlagingsidéer. Våre innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen – enten det er en fireretters middag eller en dessert du rett og slett ikke kan få nok av – et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer retter.

Valgfrihet og miljø

Våre kjøkken kjennetegnes med store valgmuligheter og et tilhørende stort prisspekter. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt er det grønne valget. Ambisjonen vår er å være ledende på dette segmentet og bane vei for og utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint med blandt annet 100% carbonnøytral produksjon.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte