Miljøvennlig kjøkken i Tysk kvalitet

Å velge et nytt kjøkken er ofte en stor beslutning, men heldigvis også en veldig spennende prosess. Det er på kjøkkenet at familien tilbringer mange timer om dagen.

Det er på kjøkkenet man spiser, snakker sammen og hygger seg. Det er her at maten tilberedes til hverdag og fest – det er uten tvil et av husets viktigste rom.

På Rotpunkt Kjøkken selger vi bare kvalitetskjøkken, så uansett hva du velger, får du et kjøkken som tåler hverdagsbruk, holder på lakk, farger og på kjøkkenutstyret. Et kjøkken fra oss er av tysk opprinnelse, og vii er stolte av å tilby:

  • Tysk kvalitet
  • Skandinavisk design
  • Holdbare materialer
  • Sertifisering i henhold til alle gjeldende standarder

Alle dine behov og krav til detaljer er ivaretatt når valget faller på våre kjøkkenløsninger. Og det er ofte disse viktige detaljene som gjør hele forskjellen. 

Vi tilbyr markedets største utvalg av kjøkken i miljøvennlig produksjon, slitesterk materialer og med fokus på funksjonalitet og ergonomi. Vi er glade for å hjelpe deg med å lage din optimale planløsning, og å skape en rød tråd gjennom hele designet med topp funksjonalitet.

Rotpunkt kjøkken produseres i Tyskland – et stempel på kvalitet, grundighet og ekte håndverk. Dette gjennomsyrer alle våre produktserier. Ingen produkter forlater Rotpunkt sine fabrikker uten å tilfredsstille deres høye krav til perfeksjon.

Grønt er det nye valget

For oss er et vakkert kjøkken ikke bare det du ser, men også hva som ligger bak. Derfor bruker vi Greenline Bioboard, som del av en miljøvennlig produksjon. Det sikrer deg et kjøkken med hjertet på rett sted.

Les mer om vår miljøprofil.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.