fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Kjøkkenbutikk Innlandet - Hamar

Nyåpning oktober 2024!

Nyheter

Velkommen til Rotpunkt Kjøkken Innlandet – Din nye kjøkkenbutikk i Hamar

Er du på jakt etter en kjøkkenbutikk i Hamar som tilbyr tysk kvalitet og miljøvennlige løsninger? I oktober åpner Rotpunkt Kjøkken sin tiende butikk i Norge, strategisk plassert langs E6 i Innlandet Handelspark, Holabekkvegen 42. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmekjøkken med våre innovative og bærekraftige produkter.

Svanemerket kjøkken - Vanskelig å få. Lett å velge.

Din foretrukne kjøkkenbutikk i Hamar

Rotpunkt Kjøkken er kjent for sin fremtidsrettede og miljøvennlige profil, og vi er stolte av å være et hestehode foran konkurrentene når det gjelder bærekraft og kvalitet. Med våre høyere skrog, Svanemerkede produkter og 70% lavere formaldehydutslipp, setter vi en ny standard i kjøkkenbransjen.

Bredt utvalg og skreddersydde løsninger

I vår kjøkkenbutikk i Hamar finner du alt du trenger for å skape et helhetlig og funksjonelt hjem. Vi tilbyr ikke bare kjøkkenløsninger, men også baderom, vaskerom, TV-stuer og garderobeløsninger. Vårt brede sortiment sørger for at alle kan få akkurat det de drømmer om, med mulighet for å skape en rød tråd gjennom hele boligen.

Kjøkkenkonsulent-Hamar-Marius-sirker

Erfaring og ekspertise

Daglig leder Marius Røhmer, med sine 11 års bransjeerfaring og 9 års lokasjonserfaring fra Innlandet og Hamar, leder vårt dyktige team. Hans innsikt i markedet sikrer at vi alltid leverer det beste til våre kunder.

Rotpunkt Kjøkken Innlandet i Hamar

I oktober åpner vi dørene i vår nye kjøkkenbutikk i Hamar. Innlandet Handelspark er et flott handelsområde med butikker som Megaflis, Møbelringen, Jysk, Jem & Fiks, og nye Møller Bil som våre naboer. Her vil du kunne oppleve våre bærekreftige kjøkkenløsninger og få personlig veiledning fra vårt kompetente team.

Hvorfor velge Rotpunkt Kjøkken?

  • Tysk kvalitet og bærekraft: Våre produkter er laget med fokus på miljøvennlighet og høy kvalitet.
  • Skreddersydde løsninger: Vi tilbyr skreddersydde kjøkken- og interiørløsninger som passer dine behov.
  • Erfaring og lokalkunnskap: Vårt erfarne team i Hamar er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen fra planlegging til ferdig installasjon.

Rotpunkt Kjøkken Innlandet er din pålitelige partner for å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende hjem. Vi åpner dørene i oktober, men kontakt oss gjerne allerede nå for å starte planleggingen av ditt nye kjøkken.

Velkommen til Rotpunkt Kjøkken Innlandet – Din Kjøkkenbutikk i Hamar!

Bestill en konsulenttime allerede i dag

NO – Innlandet
Felter markert med * er påkrevd

Maximum file size: 41.94MB