fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Garderobe-Walk-in

Garderobe

Innredningen i garderoben din har mye å si i forhold til plassutnyttelsen. Avhengig av hvilke oppbevaringselementer du inkluderer og hvor du plasserer dem, kan du skape mer plass til klær, sko og tilbehør. Det er spesielt fordelaktig å utnytte plassen i garderoben din hvis du ikke har så mye plass i walk-in closet, eller i soverommet ditt.

Garderobe hyller

Garderobeinteriør

Hjertet i hver garderobe er interiøret. Med vårt store utvalg av praktiske og funksjonelle løsninger finner vi en løsning som passer deg og ditt behov.

  • Rotpunkt kvalitet som standard
  • Integrert lys
  • Skapdører i speil, glass eller tre
  • Hyller i glass eller tre
  • Fleksible løsninger for hengere og bukser

Laget for å vare

I tillegg til å være vakre og funksjonelle, skal garderobeløsninger være designet for å tåle hverdagen i mange år framover,

Garderobeløsninger med skuffer og hengere

Klassisk design laget på mål

Klassiske garderober i tidløst design. Våre klassiske garderober lages etter mål og tilpasset det enkelte prosjekt.

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte
Garderobe-walk-in-3

Walk-in garderobe

Walk-in garderobe gir deg den oversikten og plassen du trenger for å gjøre påkledningen til en opplevelse. Snakk med våre konsulenter om din tilpassede Walk-in garderobe.

Skyvedører-interior

Skyvedørsgarderobe

Sammen med våre erfarene konsulenter sikrer vi kvaliteten på det endelige produktet. Vår nøye utvalgte kolleksjon av farger og etterbehandling sikrer at hver skreddersydde skyvedørsløsning er en unik opplevelse.