fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Skyvedør-hvit

Skyvedørsgarderobe

Har du flyttet i et hus og trenger nye garderobeskap? Eller vil du bare modernisere din nåværende garderobe? Skal det være i soverommet, i ditt walk-in closet, eller i gangen? Uansett hvor det er plassert, er en garderobe med skyvedører fra Rotpunkt et åpenbart valg for de som ønsker moderne og praktiske løsninger.

Garderobe-skap

Design dit garderobeskap selv

Hos Rotpunkt tilbyr vi mange muligheter for å designe garderoben din med skyvedører. Du kan tilpasse din skyvedørsgarderobe med:

  • Spesielle dimensjoner (høyde, bredde og dybde)
  • Inventarr (hyller og skuffer)
  • Materialer (laminat eller tre)
  • Farger (mer enn 300 standardfarger)

Alle våre skap er laget av kvalitetsmaterialer, og treet til garderobeskap med skyvedører er utelukkende produsert i henhold til miljøvennlige regler som er PEFC-sertifisert.

Skyvedører-interior

Funksjonell og stilren garderobe

Det er mange fordeler med å velge en moderne garderobeløsning med skyvedører. Du frigjør plass på soverommet ditt. Det vil være mer luft og gulvplass rundt skapet når du ikke trenger å åpne skapdørene inn i rommet, det er spesielt fordelaktig i små rom.

Foruten å være ekstremt funksjonelt og praktisk, er en skyvedørsgarderobe fra Rotpunkt også stilren å se på. Vi tilbyr mange flotte design og du kan tilpasse ditt valg med akkurat fargen du vil ha. En lys farge kan med fordel gjøre rommet ditt større.

Med Rotpunkt får du alltid faglige råd, for å hjelpe deg med valgene som vil sikre deg den optimale garderobeinnredningen.