fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Rotpunkt Ledelse

Fra venstre: Heinz-Jürgen Meyer, Andreas Wagner and Sven Herden

Rotpunkt Kjøkken

Er en familievirksomhet som siden 1930 har produsert kvalitetsprodukter i tre, og helt siden 60-tallet produsert kvalitetskjøkken. 

 

 

Made in Germany

Made in Germany er en internasjonalt anerkjennelse for kvalitet, som også har vært et kvalitetsstempel for våre produkter i mer enn 90 år. 

Med mer enn 300 høyt kvalifiserte medarbeidere står Rotpunkt for produkter med høy kvalitet, pålitelighet, og bærekraft. Dette sikrer vi med tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere i alle markeder.

 

Rotpunkt har to fabrikker i Westfalia i Tyskland. Selskapet har en klar produksjonsfilosofi som bygger på de tre hovedpilarene: design, kvalitet og bærekraft. 

Rotpunkt er en internasjonal virksomhet, og ledes i dag av direktørene Heinz-Jürgen Meyer, Andreas Wagner og Sven Herden.

Rotpunkt Skandinavia

Skandinavia er et satsingsområde og ledes av Morten Skjødt fra Skandinavia-kontoret i Kolding, Danmark. 

Rotpunkt Norge AS ble etablert i 2019 og er ansvarlig for utbyggingen av kjeden og prosjektmarkedet i Norge. Vi er nå 9 etablerte butikker i tillegg til en solid prosjektavdeling. Ambisjonene er å etablere oss i alle de største byene i landet innen utgangen av 2025.

Miljøvennlig kjøkken

Rotpunkt Prosjekt

For større byggeprosjekter har vi etablert en egen avdeling spesialisert for å sikre kjøkkenleveranser i store volumer etter dagens standarder og krav til bærekraft.

Rotpunkt Famliy

Bli med på etableringen av en helt ny kjøkkenkjede i Norge!