Våre butikker


Avtal møte


Kjøkkeninnredning - Rotpunkt

Kjøkkeninnredning akkurat slik du vil ha det

Visste du at hos Rotpunkt har du nesten uendelige muligheter når du skal designe ditt nye kjøkken? Vi tilbyr, i tillegg til markedets største utvalg av grepsløst kjøkken, også et stort utvalg av kjøkken med håndtak, samt et unikt utvalg av farger til fronter, skrog og hyller.

Rotpunkt-kjøkkenløsninger

Bli inspirert!

Du finner inspirasjon til kjøkken i våre Rotpunkt utstillinger, her på hjemmesiden, og i våre spennende kataloger. Vi tilbyr selvfølgelig også våre faglige råd, slik at vi sammen kan hjelpe deg med målet om å få akkurat det kjøkkenet du drømmer om. Vi gjør det enkelt for deg! 

Det er mange fordeler med å utforske ideer hos Rotpunkt. I tillegg til våre svært kompetente rådgivere med mange års erfaring i smart og funksjonell interiørdesign, kjøkkentrender og fargekombinasjoner, kan du se frem til å la deg inspirere av våre mange utstillinger. Vi lover deg at du vil bli positivt overrasket. 

Sikre deg helhet i hjemmet

Alle våre kjøkkenskap og fronter er tilpasset bruk på baderom og som garderobe, vi kan derfor sikre deg et gjennomført design ved å holde på stilen på kjøkkenet som på badet. Spør din lokale kjøkkenkonsulent, så hjelper vi deg med helheten.