fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Hvitevarer

Hvitevarer

Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken et bredt utvalg av hvitevarer fra nøye utvalgte kvalitetsleverandører. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap på tvers av leverandørene og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

Hvitevarer til ditt drømmekjøkken

Drømmekjøkkenet er ikke komplett uten riktig valg av hvitevarer.. Med god planlegging, og riktig funksjonalitet,  vil hvitevarene kunne forenkle hverdagen, men også skjemme deg litt bort på kjøkkenet. Her på Rotpunkt hjelper vi deg med å tilpasse mulighetene til din ønskede kjøkkenopplevelse og behov.

Komponer ditt komplette kjøkken

Basisutvalget for et komplett kjøkken med hvitevarer inkluderer oppvaskmaskin, kjøleskap / fryser, stekeovn, induksjon eller gasskomfyr og en avtrekksvifte. Om du har mer  eksklusive behov, kan det også inneholde et vinskap for perfekt temperert vin, eller en isbitmaskin for kalde drinker på en varm sommerdag.

Og med en oppvarmingsskuff eller en espressomaskin kan du til enhver tid servere varm mat og drikke.

Det finnes et mylder av elementer som du kan bygge inn som en integrert del av kjøkkenet ditt, men de må også passe til den valgte kjøkkenstilen. Vi tilbyr derfor et stort utvalg forskjellige muligheter som vil passe til ditt moderne eller klassiske kjøkken.

Kun kvalitetsprodukter i nyskapende design

Hvitevarene skal matche våre kvalitetskjøkken på både kvalitet og design, derfor forhandler vi kun anerkjente merkevarer i eksepsjonell kvalitet og funksjonell design. 

Alle produkter og merker er nøye utvalgt, slik at du får en kjøkkenopplevelse i en egen klasse. Fullfør din kjøkkendrøm i dag!

Våre hvitevareleverandører

 • +
  Siemens

  Siemens hvitevarer - Rotpunkt kjøkken

  Siemens husholdningsapparater – “for en verden full av nye muligheter”

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken Siemens hvitevarer. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

  Siemens gjør steking og baking til en fornøyelse. Hvitevarer med innovativ teknologi og praktiske funksjoner sparer deg for mye arbeid, og inspirerer deg til å skape nydelige matretter. De setter også en ny standard med sin fengslende design og materialer av høy kvalitet.

  Siemens-produkter står for innovativ og fleksibel teknologi, moderne og stilrent design og kvalitet. Sortimentet omfatter både frittstående og innebygde hvitevarer i en rekke produktkategorier. Dette har gjort Siemens til en global ledende aktør på hvitevaremarkedet og til en av våre foretrukne leverandører. Bestill en rådgiver-time hos, så hjelper vi deg finne de riktige hvitevarene til ditt nye kjøkken.

 • +
  AEG

   

  Vi er AEG

  Vi er her for å utfordre grensene som hverdagen kan by på, og tilpasse våre husholdningsprodukter til å møte dine forventninger. Siden starten i Berlin 1887, har vi aldri slått oss til ro med «godt nok». Det synes vi at du ikke heller burde være. Vi tror på ansvarlig innovasjon som skiller seg ut i dag og som bidrar til å bygge en bedre morgendag. Utfordre forventningene dine sammen med AEG.

  GODT ER IKKE NOK
  Vi er et ledende selskap som utfordrer konvensjoner. Vi skaper innovasjon som overgår dine forventninger til husholdningsprodukter og hvitevarer. Med vår ProSteam®-teknologi holder klærne formen lenger med 96% mindre vann. Målet er alltid å flytte grensene for hva som er mulig med smarte løsninger som passer deg. Bærekraft, formgivning og fullendt ytelse kombineres, slik at du aldri trenger å kompromisse på noe.

  REDEFINERER EN BEDRE MORGENDAG

  Vi står fast på å utvikle bedre og mer bærekraftige løsninger slik at du ikke trenger å kompromisse på noe. Vi driver gjennom endringer med kvalitet og innovasjoner som minimerer miljøpåvirkningen, og muliggjør en mer bærekraftig livsstil våre kunder. Når vi utvikler ansvarlige, bærekraftige løsninger lar vi også alle som velger AEG å ta smartere valg for miljøet.

  TA SMAKEN TIL ET NYTT NIVÅ

  Våre produkter hjelper deg å utvide din kunnskap og muligheter på kjøkkenet. Med innovasjoner som vår SensePro-platetopp, kan du lage mat med nøyaktighet, bevare næringsstoffer, tekstur og smak, samtidig som du sparer energi. Når du er ferdig å spise, trenger du ikke å bøye deg ned for å fylle oppvaskmaskinen. Med ComfortLift kan du heve nedre kurven til en behagelig arbeidshøyde, noe som letter både fylling og tømming av maskinen.

  FORLENG KLÆRNES LEVETID

  Vi vet hvor viktig det er å ha en bærekraftig garderobe. Dette er en av grunnene til hvorfor våre vaskemaskiner og tørketromler får klærne dine til å se nye ut lenger, samtidig som de reduserer belastningen på klimaet. Vårt utviklede AbsoluteCare-system hjelper til med å vedlikeholde og gjenopprette vanntett materiale, slik at klærne dine alltid tåler fuktige værforhold. Våre tørketromler med 3D Scan-teknologi analyserer klærne i trommelen slik at hvert plagg får riktig tørketid og klespleie.

 • +
  Gaggenau 

  Gaggenau hvitevarer

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken hvitevarer fra Gaggenau. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg med å velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

  … skapt for hånd

  Hos Gaggenau undersøker en håndverker alle trinn i produksjonen manuelt. Denne kvalitetskontrollen beskytter omdømmet og kvaliteten til Gaggenau, som er bygget for hånd siden 1683.

  … flere hundre år med historie 

  Etter mer enn 330 år med kontinuerlig forbedring vet Gaggenau at det bare finnes tre hellige konstanter i produksjonen av det eksepsjonelle: designerens visjon, materialenes kvalitet og håndverkeres ferdigheter.

  … ytelse som inspirerer

  Produktene er utformet for eksepsjonell ytelse som inspirerer hjemmekokken til å skape mesterstykker like utrolige som de du får fra profesjonelle kjøkken. 

 • +
  NEFF

  NEFF hvitevarer

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken NEFF hvitevarer. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

  Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt NEFF gjør. NEFFs innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen – – et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer utfordringer på kjøkkenet.

  Ovnen – husets hjerte

  Med NEFFs unike ovnsdør, Slide & Hide®, som glir helt under ovnen når du åpner den, får du mer plass på kjøkkenet, samtidig som du kommer lettere til i ovnen. Ikke la ovnsdøren hindre deg i å smake, pensle og øse når du lager mat.

  Mer plass med innebygd ventilator direkte i platetoppen 

  Premium, plassbesparende og designet for kreative hjemmekokker.

  En induksjonstopp med innebygd ventilator gir deg frihet til å plassere den der du ønsker i ditt kjøkken. Enten i kjøkkenøyen eller kanskje foran et vindu? Ventilatoren er integrert i selve platetoppen og justerer automatisk effektnivået etter mengden matos.

  Styr platetoppen din enkelt og komfortabelt 

  TwistPad® er navnet på NEFFs magnetiske bryter som betjener induksjonstoppen din presist og enkelt. En roterende bevegelse med pekefingeren er alt som trengs for å stille inn temperaturen på platetoppen.

  Finn ventilatoren som passer til ditt kjøkken

  Oppdag NEFFskraftfulle men stillegående ventilatorer og finn den som passer akkurat ditt kjøkken og stil. Vi har ventilatorer med skrivbar??? overflate og bokstøtte???, fritthengende ventilatorer for kjøkkenøy og ventilatorer i klassisk design.

   

 • +
  Bora

  Hvitevarer

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken BORA koketopp-ventilatorer. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge det produktet som passer ditt kjøkken og behov.

  Revolusjonerer kjøkkendesign 

  Siden 2007 har BORA Lüftungstechnik GmbH, med hovedkontor i Raubling, Oberbayern, utviklet og solgt koketopp-ventilatorer som trekker damp nedover. Dette takket være bruk av patentert teknologi som er unik for BORA. Den innovative produktserien BORA Professional, BORA Classic, BORA X Pure, BORA Pure og BORA Basic selges nå i 60 land over hele verden.

  BORA-grunnlegger Willi Bruckbauer har en visjon: slutten på avtrekksviften. Det patenterte produktet som han har utviklet, har flere fordeler: Systemene av høy kvalitet er mer effektive enn konvensjonelle hetter, de er stillegående, energibesparende og enkle å rengjøre. Du får også bedre  designfrihet når du skal tegne ett åpent kjøkken.

  Selskapet mottok sin første pris innenfor innovasjonskonkurransen 365 Orte im Land der Ideen i 2009, etterfulgt av den tyske entreprenørprisen, Red Dot Awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Awards, German Brand Award, Good Design Awards, iF Design Awards og andre.

 • +
  Witt

  WITT_hvitevarer-range-induksjon-kokotopp-emhætte-fusion-1350x797

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken hvitevarer fra WITT. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

  Witt hvitevarer

  Witt Range består av en rekke kvalitetsproduktersom induksjonskoketopper, ventilatorer og innbygningsovner. Kriteriene for produktene er høy kvalitet og innovative løsninger i et lekkert design.

  Witt koketopper

  Koketoppsortimentet består av flere serier. Felles for alle koketoppene er at de er utviklet med skandinavisk design for øyet. All produktutvikling er gjort i Vest-Europa, og alle modellene produseres her.

  Alle Witts modeller krever kun to centimeter luft under platen for utlufting, og de har ingen krav til sokkelrist, utlufting bak ved skuffene eller mellom skapskrog og benkeplate. Dette gjør det enkelt for deg å installere din Witt koketopp uten å gå på kompromiss med design og funksjonalitet på kjøkkenet.

  Witts ypperste serie består av intelligente induksjonskoketopper med en helt sort koketopp uten merker. Samtidig har koketoppene elegant hvitt lys i to lysstyrker som enkelt leder deg gjennom matlagingen. Serien er utstyrt med rektangulære soner som er plassert helt inntil hverandre, og brofunksjonen gjør det dermed mulig å koble sonene sammen til store induksjonsfelt. Alle modellene er utstyrt med koke- og tilberedningssensorer som kan stilles inn på 42°, 70° eller 94° grader. Aldri mer smelte sjokolade i vannbad, svidd grøt, sprukne pølser, og slutt på at potetene koker over. Alt gjøres enkelt og behagelig med temperatursensorene.

  Denne koketopp-serien finnes i 60, 70, 78, 90 og 100 cm bredde både med eksklusivt hvitt lys eller tradisjonelt rødt lys.

  Witt ventilatorer

  Witt har et bredt utvalg ventilatorer for enhver smak. Velg mellomskråstilte modeller, lampeventilatorer, takintegrerte ventilatorer, underbygningsmodeller og bordventilatorer.

  Unasett hvilken modell du velger, er ventilatorene fra Witt oppgradert med de beste filtrene, de beste motorene og den nyeste teknologien som sikrer deg en ventilator i optimal energiklasse og i høy kvalitet.

  Den nye Witt Precious serien er enestående. Alle modellene er håndlaget i keramikk og finnes i messing, kobber og hvit. Den er et møbel i seg selv i ethvert kjøkken. Modellen kommer også som lampe,slik at du over kjøkkenøyen din kan ha ventilator over koketoppen på den ene siden og tilsvarende lampe på den andre. 

  Witt selvrensende ovn

  Den nye pyrolyseovnen fra Witt matcher det minimalistiske designet som er karakteristisk for koketoppene og ventilatorene fra Witt. Når ovnen er skrudd av fremstår den helt sort med en diskret stålramme. Displayet synes ikke og fronten er i helt sort glass som gjør det nesten umulig å se inn i ovnen. Når ovnen er skrudd på kommer det frem et elegant og oversiktlig display med hvitt lys som gir ovnen en stilren og tidløs overflate.

  Ovnen har pyrolyse som automatisk rengjør ovnsrommet, med keramisk katalysator som renser luften innen den slipper ut i kjøkkenet.  Ovnsrommet på 70 liter gir god plass til matlaging i flere nivåer. Belysning i to nivåer for oversiktlighet i ovnen samt teleskoputtrekk, så bakeplaten og langpannen kan trekkes helt ut av ovnen for enkel tilberedning.

  Ovnen fremstår som elegant og diskret og vil passe inn i ethvert kjøkken.

   

 • +
  De Dietrich

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken hvitevarer fra De Dietrich. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt behov og kjøkken

  La Maison De Dietrich – bygget av visjonærer

  Det hele startet i Jaegerthal, en dal nord for Strasbourg, i  1684. Smeden Johann Dietrich  stemplet alle sine kreasjoner med et jakthorn, og skapte på den måten den første logoen i industrihistorien.

  La Maison De Dietrich gikk inn i en ny tid under ledelsenav Jean de Dietrich, etterfølgeren som fikk en peerage av Louis XV, og deretter med Amélie de Dietrich, den første kvinnen som brakte viktigheten av design og utseende inn i industriproduksjon. Med dette utgangspunktet har merket aldri sluttet å utvikle sin tilnærming til innovasjon, banebrytende ideer og den franske kunsten å leve.

   

 • +
  RørosHetta

  Røroshetta hvitevarer

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken RørosHetta. Våre kjøkkenkonsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge det produktet som passer ditt kjøkken og behov.

  Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man kan skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse. Målet har alltid vært å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle ansatte jobber med den største nøyaktighet og lidenskap for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

  RørosHettas  forretningsidé

  Alle  skal føle seg trygge i valget av RørosHetta. Vi selger ikke bare design. Vi er også lidenskapelig opptatt av funksjon.

  Om bedriften 

  Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom mer enn 70 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse årene vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet. Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til vår suksess i dag.

 • +
  Temptech vinskap

  TempTech vinskap

  Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken vinskap fra Temptech. Våre kjøkkenkonsulenter kjenner Temptech og kan hjelpe deg med å velge den modellen som passer ditt behov og kjøkken.

  En godt modnet leverandør

  Ekspertise og nese for kvalitet kommer ikke av seg selv. Temptech har modnet godt gjennom de 15 årene og utviklet seg til å bli Nordens største leverandør av vinskap. Gjennom lekkert design får du et helt nytt møbel mens moderne teknologi sikrer suverene lagringsforhold.

  Temptech har et stort utvalg dimensjoner og kapasiteter i alle prisklasser. Temptech har frittstående vinskap, og skap for innbygging og integrering i kjøkken.