fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Grepsfritt kjøkken i tre

Et designkjøkken fra Rotpunkt blir aldri kjedelig.

Kjøkkenhåndtak

Selv om det kan virke som en liten ting, er grepene du velger for kjøkkendørene og skuffene med på å skape det endelige uttrykket på kjøkkenet. Derfor er det også det du velger ved slutten av selve designprosessen.

Når du har bestemt deg for hvilke materialer du vil ha i ditt nye kjøkken, kan du bruke grepene for å legge på siste finnish.

Køkken

Grepsfrie kjøkkenfronter i eksklusiv design

Rotpunkt tilbyr markedets største utvalg av grepsfrie kjøkkenfronter. Våre  skuffefronter og skapdører uten håndtak leveres i eksklusivt design av høyeste kvalitet, slitesterke materialer og i en rekke farger.

Hvordan velge grep for kjøkkenet

Er du i tvil om hvilket håndtak som vil gi den rette finishen, kan vi guide deg gjennom alle mulighetene våre. Sammen ser vi på alt fra de klassiske til de kreative mulighetene for å lande på akkurat det du ønsker. Bestill en konsulent time hos oss i dag

Håndtak for kjøkken

Prikken over i´en

Når kjøkkenet er ferdig tegnet er det på tide å understreke kjøkkenets identitet og funksjonalitet med valg av håndtak til skuffer og skapfronter. Håndtakene understreker stilen du ønsker på kjøkkenet ditt – moderne, industriell, klassisk eller nordisk.

Riktig valg av grep vil også være viktig  til å øke funksjonaliteten for deg. 

Nye håndtak til kjøkkenskuffer og fronter kan også være en enkel og rimelig måte å friske opp ditt gamle kjøkken på. Det trenger ikke å koste all verden, og det kan gi det gamle kjøkkenet et helt nytt utseende.

Håndtak til skuffer 

Rotpunkt tilbyr et stort utvalg håndtak til skuffer. Her er både fokus på design, men også funksjonaliteten til det gode og faste grepet. Håndtakene kan mikses på tvers for å skape ditt eget personlige uttrykk.

Håndtak-for-skap

Håndtak til Høyskap 

Høyskap inneholder ofte kjøl og frys, disse kan være tyngre og åpne og krever ofte annen type grep. Rotpunkt tilbyr et stort utvalg av grep. Det er selvfølgelig mulig å kjøre stilen hele veien gjennom og bruke det samme grepet på alle skuffer og dører. Eller sette sammen individuelle løsninger som gir kjøkkenet et personlig og unikt uttrykk.