fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Benkeplate-til-kjøkken

Benkeplate til ditt kjøkken

Ny benkeplate er en stor investering, men også den delen av kjøkkenet du bruker mest. Benkeplaten fremhever den stilen du har valgt for kjøkkenet ditt, og definerer de daglige arbeidsstasjonene for kjøkkenets forskjellige formål. Derfor blir valget av benkeplate et av de viktigste valgene du tar når du skal ha nytt kjøkken.

Stort utvalg

Rotpunkt tilbyr et stort utvalg ulike kjøkkenbenker i forskjellige materialer og farger. Slik kan du skape det rette utseendet til ditt nye unike og personlige kjøkken.

Det er mange valg og vurderinger du må ta når du skal bestemme deg for ny benkeplate. Vi hjelper deg med å avdekke dine behov for funksjon, egenskaper og design slik at ditt kjøkken blir komplett. Vi leverer din nye, unike benkeplate på mål og med perfekt finish.

 

Nordisk utseende med granitt og kompositt

Et nordisk design handler om det enkle og det naturlige. Jordfarger, rene hvite nyanser og naturlige materialer som tre og stein. Med benkeplater i granitt eller i kompositt kan du gi ditt nåværende, eller nye kjøkken et nordisk og naturlig uttrykk.

Benkeplate på mål
Når du bestiller benkeplate på mål, må du også tenke på hvordan kjøkkenet blir mest praktisk for deg. For eksempel, hvor vil du ha vasken, hvor mye benkeplass trenger du, skal benkeplassen deles opp eller har du andre ideer for hvordan ditt kjøkkenet skal fungere? Vi hjelper deg med å velge riktig og tilbyr et bredt utvalg løsninger når du skal velge din benkeplate.

Vårt utvalg

 • +
  Benkeplate i Granitt

  Granitt benkeplate

  Drømmer du om en benkeplate i stein med et naturlig utseende? Granitt er som er skåret rett ut av fjellet. En benkeplate i granitt er både praktisk og vakkert da forskjellige strukturer gjør hver stein unik. Med en granitt benkeplate på kjøkkenet setter du derfor ditt eget særpreg på kjøkkenet, og får noe unikt som ingen andre har.

 • +
  Benkeplate av kompositt

   

  Ønsker du å bruke naturlige materialer på kjøkkenet ditt, men vil ha et mer ensartet uttrykk i overflaten? En benkeplate i kompositt har på grunn av sammensetningen en mer jevn struktur enn naturstein. Kompositt er produsert av 95% knust stein blandet med fargepigmenter og bundet med harpiksmasse. En kompositt benkeplate er derfor et godt valg hvis du vil ha rene linjer på kjøkkenet ditt.

  Benkeplater i kompositt finnes i mange farger og kan derfor enkelt kombineres med fargene du velger til ditt kjøkken.

 • +
  Benkeplate i marmor

  Hvis du ønsker et ekstravagant og eksklusivt utseende på kjøkkenet, bør du vurdere marmor. En benkeplate i marmor er svært praktisk fordi det er ekstremt varmebestandig. Det er også lett å holde rent og pent, da det nesten er umulig å lage riper i steinflaten.

  Marmor er naturstein og hver benkeplate blir unik. Kombinert med våre andre kvalitetselementer får du med marmorplate et moderne uttrykk med fokus på detaljene. Marmor er en av de hotteste trendene i tiden og samtidig et materiale som holder sitt klassiske utseende. Rotpunkt hjelper deg med å velge rett marmorplate med riktig finish som utvilsomt vil skape en wow-effekt på kjøkkenet ditt. 

 • +
  Benkeplate i stål

  Benkeplate i stål

  Med benkeplater i stål får du en praktisk og funksjonell løsning uten å gå på kompromiss med kvalitet og fint design.

  En benkeplate i stål er:

  • Lett og holde ren
  • Lyser opp kjøkkenet 
  • Tåler høy varme

  Kombinerer du en benkeplate i stål med riktig valg av hvitevarer og servant skape et får du et kult og industrielt uttrykk på ditt kjøkken.

 • +
  Benkeplate i Solid Surface

  Solid surface boenkeplate

  Solid Surface-benkeplaten er enkel og elegant, og oppfyller ethvert ønske om kvalitet, eksklusivt design og en solid overflate.

  Kvalitet under overflaten 

  Det faste overflatematerialet er laget av akryl og mineraler som er tilsatt fargepigmenter. Denne kombinasjonen av ingredienser gjør at din nye Solid kjøkkenbenkeplate blir:

  • Myk og behagelig å ta på
  • Stein- eller marmorlignende i utrykket
  • Ensartet i utseendet
 • +
  Benkeplate i Noelith og Dekton

  keramikk benkeplate

  Noelith og Dekton, er et utsøkt materiale av høyeste kvalitet. Det består blant annet av: feldspat, leire, mineraloljer og naturlige fargepigmenter. Benkeplaten lages ved at disse elementene presses sammen og bakes ved ca. 1200 graders varme. Dette er et utrolig godt materiale å bruke på kjøkkenet, da det tåler blant annet høye temperaturer. Du trenger derfor aldri å bekymre deg for hvor du skal sette den varme kjelen eller stekepannen. Din nye keramiske benkeplate tåler det selv om kjelen kommer rett fra platetoppen.

  Fordeler med en Noelith og Dekton benkeplate 

  • Lett å rengjøre – en Noelith og Dekton benkeplate vasker du enkelt med en klut som er vridd opp i varmt vann
  • Vedlikeholdsfri – siden materialet har en helt lukket overflate, absorberer den ikke væsker som f.eks. vann.

  Holdbar og varmebestandig – overflaten er nesten umulig å ripe opp og tåler svært høy varme.

 • +
  Benkeplate i laminat

  Benkeplate Laminat

  Laminat har i mange år vært et foretrukket kjøkkenmateriale. En benkeplate i laminat kan ha mange uttrykk, og den er tilgjengelig i mange farger. Den kan den derfor tilpasses andre elementer som f.eks. lamper, stoler og bord. Rotpunkt sine benkeplater i laminat tilbys i et vell av farger fra den dypeste, mest elegante svarte til den skarpeste hvite.

  Med vår siste utvikling av karbon laminater kan du oppfylle drømmen om et naturlig utseende på kjøkkenet ditt, uten å investere i benkeplater av tre. Benkeplatene er tilgjengelige i et tre-utseende som er så naturlig at selv det trente øyet tar feil.