fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Kjøkkenøy – plass til livet

 

For mange er kjøkkenøya det naturlige samlingspunktet i hjemmet

Med en kjøkkenøy blir kjøkkenet en sosial sone og husets midtpunkt, hvor det foregår mange aktiviteter i løpet av en dag. En kjøkkenøy egner seg også godt som en kobling mellom kjøkken og spisestue, da den åpner opp rommet og skaper en naturlig overgang. 

En kjøkkenøy med spiseplass opptar en viss plass, og for å oppnå optimal effekt ut av selve kjøkkenøyen, anbefales det at du har god plass rundt. Men selv med et lite kjøkken tilbyr Rotpunkt individuelle løsninger som åpner opp og skaper det sosiale knutepunktet rundt en øy.

Funksjoner for en kjøkkenøy?

En kjøkkenøy kan oppfylle flere funksjoner som mer benkeplass, spiseplass eller en egen plass for å koke, steke og vaske. Uansett vil den bidra til å  åpne opp i rommet og skape følelsen av et større kjøkken. 

Hos Rotpunkt  tilbyr vi flere versjoner utover de tradisjonelle løsningene for kjøkkenøy og ønsket funksjon er alltid utgangspunkt når vi planlegger kjøkken. Er ønsket at familien skal samles om kjøkkenøya for å spise, er det ikke nødvendig å installere en vask eller komfyr. Da kan du også montere hjul på selve kjøkkenøyen, slik at den kan flyttes rundt etter behov. En smart og fleksibel løsning som kan tilpasses individuelle til hverdag og fest.

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte
Lyst og moderne kjøkken - Just Gray og Memory

Liten kjøkkenøy – ikke noe problem

Selv om det anbefales å ha et kjøkken av en viss størrelse for å installere den klassiske kjøkkenøya,tilbyr vi også flere løsninger som fungerer godt i et lite kjøkken og skaper ønsket plass for sosialt samvær.

Det er nettopp i et lite kjøkken at ekstra bordplass og lagring kan være nødvendig, og her kan en flyttbar øy være den optimale løsningen..

Hos Rotpunkt lager vi da enkelte modulene i henhold til de kokeøymålene som passer med plassen du har tilgjengelig. Dette er viktig da feil størrelse på kjøkkenøyen kan få kjøkkenet til å virke enda mindre enn det egentlig er.

Lag plass til de gode samtalene

Når det er plass til å sosialisere, er det også plass til alle de gode samtalene og øyeblikkene med latter og lek. Samtidig må kjøkkenet oppfylle en rekke praktiske funksjoner, derfor er det også viktig at du planlegger forskjellige arbeidsstasjoner til kjøkkenet ditt..

 

Vårt profesjonelle kjøkkenplanleggere er klare med råd og veiledning for den optimale planløsningen i ditt fremtidige kjøkken. Ønsker du å plassere en kjøkkenøy i ditt nye kjøkken, hjelper vi med kreative løsninger for å skape et optimalt og helhetlig kjøkken.

Serie: Zerox +

Lyst fingeravtrykk-fritt kjøkken med kjøkkenøy

Beach-Grey
Serie: Wood Unlimited +

Inspirasjon fra naturen

Serie: Wood Unlimited +

Moderne kjøkken i tre

New Forest Oak
Serie: Zerox +

Romslig kjøkken i mørk treimitasjon

Serie: Wood Unlimited + Smala +

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Zerox +

Kjøkken med granit-look