fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Skrogfarger

Velg kjøkkenskap som kompletterer ditt kjøkken

Hos Rotpunkt mener vi at kjøkkenet skal det være et samlingssted for hele familien, hvor kos og hygge er et nøkkelord. Vi vet også at et godt kvalitetskjøkken kan bidra til å forsterke dette. Det handler om god funksjonalitet, design og gode råd. Et godt sted å starte er med kjøkkenskapene, hvor design og det praktiske står i fokus. 

Kjøkkenskap fylles gjerne med hyller eller med skuffer å vite hva som passer hvor og tilpasset dette dine behov kan spare deg for mye tid og frustrasjon. Derfor er vi nøye på faglige råd for å sikre at du og din familie får riktig kjøkken.

Kjøkken skrog i mange farger

Velg farge helt uten tillegg i pris!

Er du glad i farger, som oss? Vi tilbyr ikke bare et utvalg på over 20 skapfarger med samme farge på innsiden som på utsiden helt uten tillegg i pris. Vi kan også levere hyllene og bakpanelet til skapene i en separat farge. Dette gir deg helt nye muligheter til å skape ditt helt unike kjøkken.

Nyheter

Skrogfarger

Høy kvalitet

For å sikre at du kan ha glede av ditt nye kjøkken i mange år fremover  kommer alle våre kjøkken med 19 mm tykke horisontale plater (topp, bunn og hyller). Den 8 mm tykke bakpanelet er montert med skruer og føres inn i øverste og nederste skrogplate. Dette gir ekstra stabilitet og gir ditt kjøkken en solid følelse som varer lenge. 

Les mer om

 • +
  Høyskap

  Høyskap er perfekt for integrerte hvitevarer og er en enkel og stilig måte å kombinere funksjonalitet og design på. I kombinasjon med våre oppbevaringsløsninger gir det også gode muligheter for å få plass til det du trenger på kjøkkenet. Gjennom våre faglige råd kan du være trygg på at du får den rette løsningen på dine hvitevarer og oppbevaring. Vi løser dette sammen slik at du føler deg hjemme i ditt nye kjøkken.

 • +
  Overskap

  Trenger du ekstra plass kan overskap være en god løsning. Overskap kan være svært praktiske til oppbevaring og er ofte av en grunnere utførelse enn vanlige underskap og høyskap. 

 • +
  Vitrineskap

  Vitrineskap er en populær løsning for deg som ønsker å sette favorittkjøkkenutstyret ditt, elegante glass eller flott servise i søkelyset. Fordi smaken er forskjellig, har vi flere type glass i og rammestørrelser du kan velge mellom. Slik kan du designe ditt eget unike vitrineskap.

 • +
  Innbyggingsskap

  Et innbyggingsskap er både pent og funksjonelt – du kan gjemme bort både kjøleskap og oppvaskmaskin bak et vakkert ytre. Vi tilpasser alle våre innebyggingsskap slik at det passer de hvitevarene du ønsker. Alle våre skap for kjøl og frys har bunnplate dekket i aluminium for å unngå skade ved en eventuell vannlekkasje. 

 • +
  Hjørneskap

  For å få så mye lagringsplass som mulig, kan det være nødvendig å tenke kreativt. Rotpunkt er eksperter på å planlegge kjøkken med smarte løsninger for å få plass til skap og nødvendig lagring. 

  Når de utfordrende vinklene må løses, eller det er en upraktisk planløsning som gjør det vanskelig, kan vi hjelpe deg med en løsning. Vi tilbyr et stort utvalg av hjørneskap, og kan sette sammen kreative og praktiske løsninger som gir optimal plass til oppbevaring på kjøkkenet.

Skuffeinnsatser

Flere valgmuligheter

Skuffene betyr mye for utseendet til kjøkkenet ditt. Derfor er skuffene våre tilgjengelige i forskjellige versjoner laget av tre, metall eller til og med glass. Alle våre skuffer er utstyrt med et soft-close lukkesystem som standard og et gummibelegg i bunn for å unngå at glass ol. sklir frem og tilbake. Med fullt uttrekkbare skuffer kan du enkelt nå alt. Vakkert og praktisk.

Kjøkkenskap og skuffer

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte
Skrogkvalitet

Bærekraft

For oss i Rotpunkt er bærekraft viktig. I det legger vi ikke bare vårt miljøfokus, men også kvalitet og holdbarhet over lang tid. Nesten alle våre kvalitetsskrog er derfor en del av vår bærekraftige og Svanemerkede Greenline-serie.

Praktisk oppbevaring

Et perfekt kjøkken er vakkert og brukervennlig og selvfølgelig trenger du nok plass til å oppbevare alt kjøkkenutstyret ditt. Derfor tilbyr vi deg, i tillegg til standardhyllene på kjøkkenet, følgende praktiske oppbevaringsmuligheter:

 • Innvendige skuffer tilgjengelig i alle våre utførelser til skuff og alltid pent skjult bak en dør.
 • Tandem spisskammerskap. En ideell løsning hvis du ønsker å lagre mye mat. Når du åpner døren beveger hyllene seg fremover og gjør all maten lett tilgjengelige.
 • Brukervennlige oppbevaringssystemer for kokekar og rengjøringsredskaper.

 

 • Separate systemer for avfallsbeholder, slik at du kan bidra til et renere miljø.
 • Åpen nisje med uttrekkbar skuff, som for eksempel lar deg trekke kaffemaskinen mot deg i en praktisk bevegelse og skyve den tilbake inn i skapet igjen etterpå.
 • Praktisk oppbevaringssystem for overskap. Dette gjør det også enkelt å nå kjøkkenutstyr som er høyere opp eller helt bakerst, uten å måtte bruke stige.
 • Ulike skuffeoppsett, som i noen tilfeller kan skreddersys til stilen og fargen på kjøkkenet ditt.