Rotpunkt kjøkkenvalg
Design kjøkken

Kjøkkendesign
Hvis drømmekjøkkenet ditt skal gå i oppfyllelse, er kjøkkendesign fra Rotpunkt Kjøkken den rette løsningen for deg som drømmer om førsteklasses kvalitet, god funksjonalitet og vakker design.

Vi gir deg markedets største utvalg av grepsløse kjøkken, men tilbyr også et stort og spennende utvalg av kjøkken med grep i mange trendy varianter. Her får du kvalitet fra A til Å og våre populære fargevalg gir garantert noe for enhver smak.

Planløs ditt eget kjøkken – akkurat slik du har drømt om – eller kanskje enda bedre. Med Rotpunkt kan drømmen lett bli til virkelighet med hele vårt mulighetsspekter.
Planløsning av kjøkken
Å planløse sitt eget kjøkken kan være litt komplisert. Når du handler hos oss, tar vi deg på en spennende reise gjennom de mange mulighetene.

Vi diskuterer og analyserer alltid dine behov for ditt fremtidige kjøkken og hvilke kjøkkenelementer som passer best i din smak.   Det store fargespekteret gir oss mange spennende kombinasjonsmuligheter:

Alle 26 vakre skrogfarger
Alle 300 flotte standardfarger

I tillegg er det mulighet for å velge akkurat det kjøkkenet som passer til dine kjøkkendrømmer. Med alle de mange spennende kjøkkenillustrasjonene du finner på vår nettside, forsøker vi å gjør det enkelt for deg å velge ditt nye kjøkken.
Kjøkkendesign inspirasjon
Gjennom årene har vi hjulpet et stort antall kunder over hele Europa med å finne nøyaktige det kjøkkenet som passer til deres husstand. Vi hjelper gjerne deg også.

Her på siden kan du finne inspirasjon i de mange forskjellige designene som presenteres. Her kan du blant annet. finne gode eksempler på:

Kjøkken av tre
Kjøkken laget av laminat
Kjøkken med lakkoverflate
Kjøkken med matt overflate

Variantene er mange, og hvis du teller de mange tilgjengelige fargekombinasjonene, vil du oppdage at du har nesten uendelig med alternativer når du velger et Rotpunkt-kjøkken.
Designkjøkken i særklasse
Vi har stor kompetanse på kjøkken og bad, og er stolte av vår mange års erfaring både i produksjon og design. Her får du designkjøkken i øverste klasse når du velger kjøkkenelementer, hvitevarer, armatur og benkeplater hos oss.

Vi bruker konsekvent de aller beste materialer og er garantisten for høyeste kvalitet. Vi tilbyr våre kjøkkenelementer i miljøvennlig produksjon som tilbyr:

Greenline Bioboard – kjøkkenelementer laget av maisflak

Her får du kjøkken med både FSC- og PEFC-sertifisering. Den tyske grundigheten og alltid høy kvalitet er selvfølgelig når du handler på Rotpunkt Kjøkken. Vi gir deg det beste av det beste innen designkjøkken.
Skandinavisk kjøkkendesign
Vårt utgangspunkt er det lyse og innbydende skandinavisk kjøkkendesignet, tilpasset dine behov og ønsker. Dette er førende for vår tilnærming og hvordan ditt kjøkken til slutt skal se ut.

Utgangspunktet er din ide om hvordan kjøkkenet skal fungere, og vi hjelper deg med å teste ideene med vårt brede erfaringsgrunnlag
Velg det riktig kjøkkendesign
Vi gir deg alltid faglig råd når det gjelder valg av kjøkkenmodell, hvitevarer og selve kjøkkendesignet. Vi gir deg også råd med alternative løsninger, hvis vi føler at de bedre vil matche dine behov.

Besøk oss slik at vi sammen kan gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.