Rotpunkt kjøkkenvalg
Klassiske kjøkken

Klassisk kjøkken i din helt egen stil

Om du eier en herregård, villa eller bare er ønsker å kjøre en klassisk stil. Så har vi helt sikkert noe som passer dine behov.

Hvis drømmekjøkkenet ditt skal gå i oppfyllelse, er kjøkkendesign fra Rotpunkt Kjøkken den rette løsningen for deg som drømmer om førsteklasses kvalitet, god funksjonalitet og vakker design.

Besøk en av våre butikker

Stort utvalg av klassisk kjøkken

Rotpunkt kjøkken i klassisk design finnes i mange forskjellige modeller og farger. Et lekkert klassisk kjøkken kan være både i tre, lakkert høyglans eller malt i en av 300 standardfarger – eller du velger en klassisk løsning i tiden som kombinerer ulike materialer.

Ønsker du et klassisk uttrykk kan du naturligvis velge blant flotte tradisjonelle grep, eller driste deg til håndtaksløst kjøkken med metallskinne eller skinne lakkert i samme materiale som skapet.

Når du kjøper et klassisk kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken tilpasset ditt fokus på design, kvalitet, og funksjonalitet. Våre kjøkken kjennetegnes av smarte detaljer og gode materialer.

Kjøkkenet – Familiens midtpunkt

Kjøkkenet er for mange familier midtpunktet i en hektisk hverdag og det blir brukt mange timer i kjøkkenet, derfor skal man alltid velge sitt kjøkken med omtanke og sikre seg at man får et kjøkken som man er glad i mange år fremover. Vil du høre mere om hva vi kan tilby deg, så er du meget velkommen til at kontakte oss her på siden eller komme til en av våre butikker.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.