Rotpunkt kjøkkenvalg
Minimalistisk kjøkken

Ønsker du et minimalistisk uttrykk, har du uendelige valgmuligheter hos Rotpunkt. Vi tilbyr markedets største utvalg av grepsfrie kjøkken i tillegg til å levere et stort antall farge- og materialkombinasjoner.

Hvis du er ute etter et kvalitetskjøkken uten håndtak i trendy og funksjonell design, er Rotpunkt Kjøkken det riktige valget. Vi tilbyr alle våre kjøkken i den kjente tyske kvaliteten med flott skandinavisk design i henhold til dine ønsker.

Besøk en av våre butikker

Stort utvalg med kjøkken uten håndtak

Velger du grepsfritt kjøkken fra Rotpunkt, får du et unikt kjøkkenutvalg å velge blant. Vi har et stort utvalg med håndtaksløse løsninger, eller skinner lakkert i samme materiale som skapet.

Nedenfor finner du lekre løsninger og kombinasjoner av tre, laminat, lakkert høyglans eller malte fronter. Rotpunkt leverer også malte fronter i alle RAL farger.

Våre kjøkken er fylt med gode materialer og smarte detaljer for et minimalistisk uttrykk.

Med Rotpunkt blir kjøkkendrømmen dessuten bærekraftig. For oss er et vakkert kjøkken ikke bare det du ser, men også hva som ligger bak. Derfor bruker vi Greenline Bioboard, som er en miljøvennlig produksjon. Det sikrer deg et kjøkken med hjertet på rett sted.

Ta kontakt med oss ​​for en uforpliktende samtale om alle valgmulighetene. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre kjøkken-drømmene dine til virkelighet.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte