Rotpunkt kjøkkenvalg
Urbant Kjøkken

Det finnes flere forskjellige stiler og design for å velge et urbant kjøkken. Hva du og din familie vil, avhenger i stor grad av hva behovene er, og ikke minst hvilket design dere foretrekker. Som alltid kan våre profesjonelle rådgivere hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Besøk en av våre butikke

I tillegg er vi også eksperter på hvitevarer. Dette sikrer deg at vi tar hensyn til stil og design stilretning. Vi tror at et kvalitetskjøkken først blir kvalitet når du får hjelp fra noen som er eksperter på alle aspekter av kjøkkenet. 

Urbant kjøkken i mange variasjoner

Vi vet at det finnes et vell av ulike behov og preferanser. Derfor tilbyr vi tilsvarende mange stilarter og design. Det er det viktig for oss at du og din familie alltid er med i prosessen med valg av et nytt kjøkken.

Vi gir deg markedets største utvalg av grepsløse kjøkken, men tilbyr også et stort og spennende utvalg av kjøkken med grep i mange trendy varianter. Her får du kvalitet fra A til Å og våre populære fargevalg gir garantert noe for enhver smak.

Planlegg ditt nye kjøkken

Planlegg ditt eget kjøkken – akkurat slik du har drømt om – eller kanskje enda bedre. Å planlegge sitt eget kjøkken kan være litt komplisert. Når du handler hos oss, tar vi deg på en spennende reise gjennom de mange mulighetene.

Vi diskuterer og analyserer alltid dine behov for ditt fremtidige kjøkken og hvilke kjøkkenelementer som passer best i din smak.   Det store fargespekteret gir oss mange spennende kombinasjonsmuligheter for din urbane stil.

Gjennom årene har vi hjulpet et stort antall kunder over hele Europa med å finne nøyaktige det kjøkkenet som passer til deres husstand. Vi hjelper gjerne deg også.

Her på siden kan du finne inspirasjon i de mange forskjellige designene som presenteres. Her kan du blant annet finne gode eksempler på:

  • Kjøkken av tre

  • Kjøkken laget av laminat

  • Kjøkken med lakkoverflate

  • Kjøkken med matt overflate

Variantene er mange, og hvis du teller de mange tilgjengelige fargekombinasjonene, vil du oppdage at du har nesten uendelig med alternativer når du velger et Rotpunkt-kjøkken.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.