Rotpunkt kjøkkenvalg
Ny samarbeidspartner på kjøkken i Haugesund!

Neumann Bygg i Haugesund har de siste årene levert mange tusen kjøkken, bad og garderober til både private kunder og større leveranser i prosjektsammenheng til våre B2B-kunder.

Nå gleder vi oss over å få en ny samarbeidspartner på plass i vårt proffsenter i Haugesund, den tyske kvalitetsleverandøren ROTPUNKT.

ROTPUNKT leverer kvalitetskjøkken som tilfredsstiller de krav dagens forbruker har, med ønske om individuell tilpasning, fokus på bærekraft og gjennomgående høy kvalitet, som tyske merkevarer er kjent for.

– ROTPUNKTs miljøfokus passer godt med Neumanns – hvor det ikke bare fokuseres på hvordan dagens kjøkken skal se ut, men også hvordan vår og din fremtid skal formes. ROTPUNKT har en grønn strategi, noe som er et viktig fokus også for oss i Neumann Bygg, sier varehussjef Sten Atle Ausland, som fikk Miljøfyrtårn-sertifiseringen på plass for varehuset i 2020. – Våre kunder er bevisste forbrukere, håndverkere og entreprenører – og når vi nå får inn Europas grønneste kjøkkenprodusent i vårt sortiment, kan kundene være sikre på at de tar et godt miljøvalg samtidig som de får det kjøkkenet, badet eller garderoben de ønsker seg. Vi ser hver eneste dag at både sluttkunde og oppdragsgiver i stadig større grad har fokus på miljø og bærekraft.

Kjøkkenleverandør med vekstplaner

Styreleder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2023. Vi skal ikke være lokalisert overalt – vi er mer opptatt av at markedsgrunnlaget og potensialet er stort nok, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon i vårt segment, avslører Johnny Torp.

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne tre til fire butikker i året, før vi til slutt lander på 17 butikker på landsbasis. Vår ambisjon er å være nummer én i «mellom-segmentet», og å bli en foretrukken partner på prosjektmarkedet.

– Åpningen av butikk i Haugesund sammen med Neuman er derfor en viktig del av vår satsning fremover, bekrefter Johnny.

Turen er kommet til Haugesund og butikk nummer fem.

Kjeden har fra før av to butikker i Oslo, på Alna og Skøyen, i Fredrikstad og på Jessheim. Allerede i August i år åpner butikk nummer seks i Drammen.

Starter innflyttingen allerede nå

– I uke 23 kommer de nye skiltene våre på plass – og i løpet av juni og juli bygges utstillingene i det 500m2 store showrommet vårt midt i proffsenteret. Vi vil fortsatt tilby både kjøkken, bad og garderobeløsninger til både private kunder og til små og store byggeprosjekter. Vi har meget dyktige og erfarne selgere i avdelingen – som bistår med prosjektplanlegging og sørger for god oppfølgning både før, under og etter montasje. Vi gleder oss til å friske opp showroomet – og til å invitere kunden innom for å se hva ROTPUNKT tilbyr i sitt sortiment. Det grønne fokuset er kombinert med stadig innovasjon, stilrene modeller, bredt utvalg – og mange elegante løsninger i ulike prissjikt. Showroomet vil vise frem mange gode løsninger – og har kyndig Neumann-personale ferdig skolert for oppgaven. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Lina Iversen, som er avdelingsleder for kjøkkenavdelingen i Haugesund.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte