fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Artikler

8 flotte farger til kjøkkenfronter

Fargen på kjøkkenfrontene er en viktig del av kjøkkenets uttrykk og estetikk. Valget av farge er både en praktisk vurdering og en estetisk beslutning. Hos Rotpunkt tilbyr vi ikke mindre enn 300 forskjellige farger som du kan velge mellom når du skal finne fargen til dine nye kjøkkenfronter. Vi har farger i alt fra lyse, nøytrale nyanser til blålige toner og de mer dristige og livlige fargene. Med andre ord har vi farger for enhver smak og interiørstil.

Nedenfor har vi listet 8 av våre flotte og populære farger til kjøkkenfronter.

Avtal et møte hos din lokale Rotpunkt

Blåt køkken detaljer

1. Mørkeblå kjøkkenfronter til det moderne kjøkken.

Mørkeblå kjøkkenfronter tilfører kjøkkenet en eleganse. Fargen gir kjøkkenet et dypt, levende og litt dramatisk uttrykk, som er både moderne og stilrent. De mørkeblå frontene passer perfekt til vakre messinghåndtak, armatur i messing og kan kombineres vakkert med elementer i tre.

Smala – Klassisk i en moderne form - Deep Blue

2. Dypblå fronter til kjøkkenet med dybde

Med fronter i en dypblå farge tilfører du kjøkkenet en intensitet som gir kjøkkenet kant og dybde. Sammen med en enkel benkeplate kan du skape vakre kontraster.

3. Fronter i grå granitt-look til det røffe kjøkkenet

Vår granittgrå farge til kjøkkenfronter kan tilføre kjøkkenet et røft utseende. Vi har flere kjøkkenfronter med granitt-look som kan gi kjøkkenet et røft, flott og moderne ytre.

Røde låger

4. Skarp kontrast med røde kjøkkenfronter

Med kjøkkenfronter i en vakker rød farge, som for eksempel vår Fenix Red, kan du skape en flott kontrast til både lyse og mørke farger. Det kan også kombineres elegant med en hvit bordplate.

 

Lyst og moderne kjøkken - Just Gray

5. Lys grå fronter til det tidløse eller mindre kjøkkenet

Kjøkkenfronter i lys grå farge er et populært valg som aldri går av moten. Den lyse grå fargen på kjøkkenfronter gir kjøkkenet et klassisk og tidløst uttrykk. Samtidig åpner den lyse fargen opp kjøkkenet og er ideell for mindre kjøkken eller kjøkken med begrenset lys.

Køkken Zerox FM Oliver Green, detaljer

6. Rene linjer og kant med olivengrønne kjøkkenfronter

Hvis du drømmer om et stilrent kjøkken med kant, som skiller seg ut på en god måte, er kjøkkenfronter i en vakker olivengrønn farge et opplagt valg. Med vår vakre front Olive Green får kjøkkenet et varmt, dypt og beroligende uttrykk som passer perfekt inn i moderne kjøkken.

Zerox BEIGE ARIZONA

7. Beige kjøkkenfronter til det tidløse kjøkkenet

Fargen beige er et trygt valg når det gjelder kjøkkenfronter. Den nøytrale fargen er tidløs og skaper lys og luftighet. Den passer inn i de fleste hjem og gir mange muligheter til å kombinere med andre farger og materialer på kjøkkenet.

8. Sorte fronter til det eksklusive kjøkkenet

Sort er en vakker og elegant farge når det gjelder kjøkkenfronter. Sort gir kjøkkenet et sofistikert, eksklusivt og elegant utseende. Med sorte kjøkkenfronter kan du enkelt sette sammen kjøkkenet ditt og kombinere med andre farger og materialer. Vi tilbyr mange forskjellige kjøkkenfronter i sort som kan gi akkurat det uttrykket du drømmer om for ditt kjøkken.

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte