fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Kjokken-på-hytta-Rotpunkt-kjokken

Artikler

Nytt kjøkken på hytta?

Kjøkkenet er ikke bare et sted vi spiser, det er lidenskap, hobby, gastronomi, hygge, vin med gode venner og velvære. Hytta er et sted hvor alt dette forsterkes og tiden vi tilbringer der skal utnyttes til det maksimale.

Våre tips til ditt hyttekjøkken

Her er våre tips til å gjøre ditt hyttekjøkken til et moderne, funksjonelt og sosialt oppholdsrom.

Få et inntrykk av at rommet er større enn det er med samme farge på gulv som på vegger og tak. Det vil også fremheve vakre takbjelker.

Hva er din ideelle arbeidshøyde? Vi har ulike høyder på under- og overskap så gjør deg gjerne opp en mening rundt hvilken arbeidshøyde som du ønsker deg. Med markedets største sortiment kan vi tilpasse ditt behov og gi deg et unikt kjøkken tilpasset din hytte.

Kjøkkenet er et samlingspunkt

En kjøkkenøy gjør matlagingen sosial, inkluderende og man er involvert med gjester og familie når man tilbereder måltidet. En kjøkken øy kan også være et samlingspunkt for andre sosiale aktiviteter.Tilrettelegg for en enkel arbeidsstasjon om du må ta med deg jobben.

 

Bevar de lange linjene i rommet uten overskap. Mange ønsker å kombinere det med en teknisk vegg med hvitevarer integrert. Ofte velges høyskapene med full høyde som strekker seg helt opp til taket.

Velg grep/håndtak som passer deg og din hytte. Hos Rotpunkt har vi markedets største utvalg. Man kan også velge flere forskjellige grepsfrie løsninger.

Kombiner gjerne det klassiske norske utrykket med Rotpunkts moderne og stramme profil, velg klassisk stramme kjøkken profilen eller det moderne/minimalistiske utrykket.

Finn din stil

La deg inspirere på rotpunkt.no og finn din stil. Ta med deg dette når du ber en av våre konsulenter tegne opp ditt kjøkken.

Ikke glem belysning. Er det små vinduer/lite lys, er det kanskje viktig med ekstra arbeidslys eller stemningsskapende belysning

Kjøkkenbutikk Skøyen

Dette bør du tenke på før vi begynner tegneprosessen:

  • Mål opp kjøkkenet og lage en skisse med dine mål. Har du tilgang på originale plantegninger er dette det beste.
  • Har hytta skråtak? Er det bærebjelker vi må ta hensyn til? Hva med pipe eller brannmur/ovn? Slike hensyn er viktig at vi informeres om. Dette kan du gjøre enkelt ved å sende bilder av ditt eksisterende kjøkken.
  • Hvilken el. kapasitet har hytten og hvilke strømuttak har du? Trenger du hjelp med dette bistår vi gjerne i tegneprosessen.
  • Plassering av vannrør, elektrisitet og lufting til ventilator. Send oss gjerne bilder.
  • Finn din kjøkkenstil på rotpunkt.no, husk at du kan kombinere ulike stiler.
  • Ta kontakt med en av våre kjøkkenkonsulenter så hjelper de deg med å tegne opp ditt nye hyttekjøkken kostnadsfritt.
  • Legg gjerne ved en kommentar om hva som er viktig for deg. Hvilken type hvitevarer (ovn, micro, kaffemaskin osv.), belysning, benkeplate, levering og eventuell montering.