fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Rotpunkt Kjøkkenbutikk Trondheim

NYÅPNING!

Nyheter

Rotpunkt kjøkken åpner i Trondheim

Rotpunkt åpner butikk nummer ni i Norge – og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og miljøtilpassede produksjon.

Johnny Torp - Styreleder Rotpunkt Norge

Rotpunkt fyller snart 100 år og med sin fremtidsrettede, miljøvennlige profil, ligger Rotpunkt et hestehode foran konkurrentene. Styreleder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2026. Vi skal ikke være lokalisert overalt – vi er mer opptatt av menneskene bak butikkene og at markedsgrunnlaget er stort nok, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon der vi er etablert, avslører Johnny Torp.

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne tro – tre butikker i året, før de til slutt lander på 17 butikker på landsbasis. Vår ambisjon er å være nummer én i «mellom-segmentet», og å bli en foretrukken partner i prosjektmarkedet.

Kjøkkenbutikk-Trondheim-Rotpunkt-Trønderkjøkken

Turen er kommet til Trondheim og butikk nummer ni.

Kjeden har fra før en solid posisjon på Østlandet med to butikker i Oslo – på Alna og Skøyen, i Fredrikstad, Drammen og på Jessheim. I Vest er Haugesund, Bergen og Sogndal på plass. Nå er turen kommet til Trondheim. Vi gleder oss til å åpne dørene i Søbstadveien 7 på Heimdal 26. oktober, sier daglig leder Ketil Stellander i Trønderkjøkken AS

Trønderkjøkken AS har levert kjøkken til tusenvis av fornøyde kunder i Trondheimsregionen i 25 år. Personlig service, profesjonalitet og kvalitet har alltid kjennetegnet oss. Ved å bli en del av Rotpunkt familien tilfører vi et stort utvalg kjøkken og design som man ikke finner andre steder.  At Rotpunkt i tillegg er bransjeledende innen bærekraft forventer vi vil bidra til at også utbyggere ser potensialet i å velge Rotpunkt i sine prosjekter. Vi vil kunne bidra til et bærekraftig total-prosjekt» legger han til.

Kundeservice står selvfølgelig svært høyt på lista når Rotpunkt skal slå ut vingene og bli landsdekkende. Når de tegner kjøkken for kundene er det individuelle løsninger som er nøkkelen til fornøyde kunder.

– vi er selvfølgelig tilgjengelig for de som ønsker bistand til å realisere sine drømmer sier Ketil, som sammen med Ann Kristin og Lene på laget allerede har signert de første salgene.

Med Rotpunkt sitt store modellprogram kan du få det du drømmer om til både kjøkken, bad og garderobe.

– Med ny flott butikk gleder vi oss til å lage et mesterverk for hver eneste kunde, lover gjengen på Heimdal og smiler.