fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Pavilo (Tundra)

Artikler

Sommerhuskjøkken: Inspirasjon til ditt nye kjøkken i sommerhuset

Når man nevner sommerhus, nevner man også kos – i hvert fall for de fleste. Derfor ønsker mange et sommerhuskjøkken som oser av kos, nærhet og gode minner. Samtidig er det viktig at det er funksjonelt, slik at feriemåltidene enkelt og bekvemt kan tilberedes.

Derfor har vi samlet mye inspirasjon til sommerhuskjøkkenet og gode råd om hva du bør vurdere når du velger nytt kjøkken til sommerstedet.

Hvidt køkken, lille
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Inspirasjon til det lille kjøkkenet

Selv om det ikke er mye plass, er det fortsatt mulighet for å innrede et koselig og funksjonelt kjøkken med god plass på sommerstedet. Dette kan du blant annet oppnå ved å utnytte høyden og sørge for at skapene går helt opp til taket.

Sommerhuskjøkken for små og store sommerhus

Sommerhus kommer i mange størrelser – både store og små. Derfor er det først og fremst viktig å finne ut hvor mye plass det er til kjøkkenet og velge et kjøkken som passer til størrelsen på sommerhuset og stilen i resten av huset. Enten du har et stort sommerhus med plass til et større kjøkken, eller et lite sommerhus med plass til et lite kjøkken, kan Rotpunkt skreddersy et kjøkken som matcher deres ønsker og behov.

  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Et trekk kjøkken skaper varme og hygge

Et vakkert kjøkken i tre tilfører varme og sjarm til rommet. Et opplagt valg for sommerstedets kjøkken.

 

Sommerhuskjøkken for enkel matlaging eller festlige anledninger?

Når du skal ha nytt kjøkken på sommerstedet, er det viktig å vurdere hvordan du ønsker å bruke sommerhuskjøkkenet ditt og hvilken type mat du primært vil lage på sommerstedet. Skal det for eksempel primært brukes til enkel matlaging for den lille familien eller den lille vennegruppen, der grillen på terrassen er det viktigste elementet? Eller vil kjøkkenet også bli brukt til store middagsselskaper og grillfester for mange mennesker?

Dette har ofte betydning for hvilke elementer som bør prioriteres.

Grønt kjøkken med lekre kombinasjoner
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Få et personlig sommerhuskjøkken i flotte farger

Et vakkert, fargerikt kjøkken kan tilføre både varme, kos og personlighet til sommerstedet.

Koselige sommerhuskjøkken for ulike budsjetter

Kjøkken kommer i mange forskjellige prisklasser, og det gjelder også for sommerhuskjøkken. Når du ser på kjøkken til sommerstedet, er det derfor en god idé å ha en klar idé om hvor mye penger du vil bruke på et kjøkken.

køkken i mørkeblå
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Inspirasjon for å matche farger og materialer

Velger du et sommerhuskjøkken fra Rotpunkt, kan du matche mange forskjellige farger og materialer, slik at du får et kjøkken akkurat slik du drømmer om.

Se mer i våre showrooms

I våre showrooms står våre dyktige medarbeidere klare til å hjelpe deg med å oppfylle drømmen om et nytt kjøkken. Her kan du se vårt store utvalg av kjøkkener, kombinasjoner og skreddersydde løsninger.