Rotpunkt badvalg

Flotte armatur til baderommet

Hos Rotpunkt finner du et stort utvalg av spennende baderomarmatur. Vi tilbyr flotte armatur i god kvalitet fra noen av de største og mest profesjonelle produsentene. Vi forhandler bare merkevarer som samsvarer med Rotpunkts egen høye kvalitet. Velg mellom de mange spennende varianter som er tilgjengelige i flotte og funksjonelle servantbatterier.

Det er så mange forskjellige typer armaturer at det kan være vanskelig å velge. Som alltid er vi klare til å hjelpe deg med å finne akkurat den løsningen som passer dine behov. Våre profesjonelle rådgivere er også klare til å ønske deg velkommen i våre populære utstillinger.

Dekorativ dusjblander

Innredning av badet krever fokus på de riktige detaljene, og når det gjelder vakkert og funksjonelt baderomsutstyr og tilbehør, tilbyr Rotpunkt et unikt utvalg. De kan til og med være et viktig designelement – se våre mange populære design i en av våre mange butikker, og ta en prat med våre profesjonelle rådgivere om dine behov og ønsker – vi gjør baderomdrømmer til virkelighet.

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte