Rotpunkt bryggersvalg
Rotpunkt vaskerom

Vaskerom med alle praktiske funksjoner

I jakten på et nytt vaskerom eller grovkjøkken er det flere ting å bestemme seg for. Men enten du vil bygge nytt eller renovere det gamle, tilbyr Rotpunkt et bredt spekter av smarte og kreative løsninger som gir deg akkurat det resultatet du vil ha.

For mange skal et vaskerom oppfylle en rekke praktiske funksjoner. Du skal kanskje kunne vaske og tørke klær, det skal også være rikelig med lagringsplass, og det må være laget av praktiske materialer som er enkle å holde rene.

Alt dette har vi ivaretatt når vi presenterer deg for hvordan vi sammen kan lage ditt nye vaskerom. Vi tilbyr alltid rom for individuelle ønsker og drømmer, og er lydhøre for dine kreative tanker og ideer. Derfor er Rotpunkt også det riktige valget når du skal begynne å designe ditt nye vaskerom.

Lag en god atmosfære med riktig design

I noen boliger er vaskerommet det første rommet man kommer inn når man kommer hjem. Akkurat som det er det siste rommet du ser før du forlater hjemmet igjen. Det er også gjennom kjøkkenveien du ønsker noen gjester velkommen. Derfor må rommet også gi et inntrykk av ro og harmoni, som er mulig med god lagringsplass for overflødige ting, for eksempel sko, støvler, yttertøy og tilbehør. Skap det rolige inntrykket for øynene, og bli møtt med en varm og hjemmekoselig atmosfære.

Rotpunkt tilbyr uendelige muligheter for praktiske og stilige garderobeløsninger til vaskerommet, noe som gjør at kan få ryddet rotet unna.

Med mer enn 300 standardfarger og 26 skrogfarger uten ekstra kostnad, har du mulighet til å sette sammen løsninger på kryss og tvers. La deg inspirere av de utallige kombinasjonsmulighetene og få den beste kvaliteten på markedet. Hos Rotpunkt er vi eksperter på å realisere drømmer innenfor store og små budsjetter.

Bare de beste materialene i et miljøvennlig grovkjøkken

Hos Rotpunkt bruker vi bare den beste kvaliteten i alle våre produkter. Alt tre er PEFC og FSC-sertifisert, noe som betyr at det produseres med omsorg for natur og miljø. På denne måten sikrer vi også et bærekraftig konsept i produksjonen vår med hensyn til de ressursene vi daglig forbruker.

Med vår Greenline Bioboard miljøvennlige produksjon, har vi muligheten til å tilby produkter skapt med omhu for miljøet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Bioboard gjør en forskjell for både økologi og økonomien. Vekten av materialene reduseres ved å bruke nye metoder, samtidig som produksjonsprosessen og kvalitet opprettholdes uten å gå på kompromiss med design.

Derfor kan du med god samvittighet velge den løsningen du liker best.

Få inspirasjon til nytt vaskerom hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt har vi alltid vært kjent for vår fantastiske kvalitet. Kanskje du allerede har et Rotpunkt-kjøkken, som et vaskerom i samme fantastiske kvalitet vil være en naturlig forlengelse av.

I våre butikker vil du kunne ta de forskjellige produktene og materialene i øyesyn på nært hold. Våre opplærte og profesjonelle konsulenter står klare til å hjelpe med råd og veiledning om de ulike løsningene. Vi er eksperter når det gjelder å skape kreative løsninger som utnytter det fulle potensialet i rommet. Derfor lager vi selvfølgelig skap, skuffer og dører i henhold til individuelle mål, slik at du dermed kan utnytte all ledig plass du har tilgjengelig.

Å skape et praktisk vaskerom som også skal fungere som «kjøkkenveien» kan generelt være en utfordring. Derfor starter vi alltid med dine individuelle ønsker, behov og budsjett. Derfra finner vi sammen en  hyggelig løsning.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers

Dit vaskerom

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på vaskerommet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.