Rotpunkt badvalg
Rotpunkt baderomsdesign

Baderomsdesign i eksklusiv kvalitet

Kan du forestille deg et moderne bad av høy kvalitet og med smarte løsninger? Da må du utforske Rotpunkt. Vårt utvalg av løsninger for ditt bad er bygget rundt tysk kvalitet og skandinavisk design. Når du kjøper designbadet ditt på Rotpunkt, er du derfor garantert et eksklusivt bad som kommer til å virke som nytt, stilig og moderne i mange år.

Oppdag skandinavisk baderomsdesign

Baderomsdesign skal være hyggelig, miljøvennlig og enkel. Det karakteriserer skandinavisk stil og dermed også Rotpunkt. Du har mange muligheter til å skape et vakkert og unikt bad med Rotpunkts mer enn 300 standardfarger og 26 skrogfarger. Velger du Rotpunkt, så produseres de fleste materialer i ditt nye bad i henhold til et miljøvennlig utgangspunkt. Metoden kalles Greenline Bioboard, og det er PEFC og FSC-sertifisert og reduserer forbruket av tre til skapene dine. Dessuten er alle våre produkter pakket i resirkulerbart materiale. Du kan derfor trygt bestille badet ditt med god samvittighet. Når vi sier enkelt,  tenker vi på det funksjonelle. Et bad er ofte en av de mindre rommene i huset, og vi har derfor utviklet optimale lagringsløsninger for badet ditt. Med vårt skreddersydde konsept kan vi produsere skap, i akkurat den størrelsen som passer til rommet ditt.

Velg riktig design på badet

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan bademiljøet med badekar eller dusjkabinett vil se ut på ditt nye bad. Baderomsdesign i 3D er derfor et alternativ på Rotpunkt. Med dette kan du få en følelse den helhetlige løsningen og hvordan plassen er utnyttet. I kombinasjon med profesjonelt råd kan vi derfor sammen lage ditt optimale bad.

Inspirasjon til badet

Dit nye designbad er et sted hvor du kanskje skal tilbringe mye tid på velvære og avslapning. Derfor må det også være et rom som er hyggelig å være i. Noen gode råd er:

  • Velge en stil – skal den være moderne i hvite, lyse farger eller retro inspirert i fargerike farger?
  • Fokus på komfort – velg for eksempel et stort dusjkabinett eller et dypt badekar.
  • Ditt personlige preg – gjør det til ditt eget med blomster, lys og annet interiør.

Du kan få enda mer inspirasjon til badet ditt i butikkene våre. Vi er klare til å hjelpe deg med å skape et perfekt bad for hjemmet ditt.

Rotpunkt detaljer
Bad i City Brown Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i City Grey Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i svart eik
Rotpunkt detaljer
Bad i Sherwoord Park
Rotpunkt detaljer
Bad i den nye farge Umbra Marble
Rotpunkt detaljer
Bad i fargen Umbra - en grå nyanse
Rotpunkt detaljer
Bad i Carbon Nano Laminatt

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.