Rotpunkt badvalg
Badrom

Smarte skap til badet i slitesterkt design

Hos Rotpunkt finner du alt i smarte og funksjonell baderomskap. Vi tilbyr et stort utvalg av baderoms-løsninger i både klassisk og moderne design. Uansett om du er ute etter et skap på et bad i et enkelt utseende eller vil ha en mer funksjonell løsning med et skap med vask på badet, finner du alt ditt hjerte ønsker fra smarte baderoms-løsninger hos oss.

Vi tilbyr blant annet:

  • Det største utvalget av grepsfrie skap
  • Vask i mange design, størrelser og farger

Vi gjør vårt ytterste for å matche badedrømmene dine, og sammen finner vi løsningen som gjør at ditt bad er veldig spesielt for deg.

Praktisk baderomsskap med håndvask

For de fleste er et skap under vasken helt avgjørende. Det er praktisk med plass til lagring og med de mange spennende skapløsningene hos Rotpunkt, så vil du definitivt finne noe som passer dine ønsker.

Realiser baderomdrømmene hos Rotpunkt. Vi gir deg kvalitet, holdbarhet, tidløs design og ikke minst et funksjonelt bad i mange år framover. Vi tilbyr blant annet modeller i mer enn 300 standardfarger, alle RAL- og NCS-farger samt 26 forskjellige skrogfarger. Vi gir deg gjerne faglig rådgivning slik at vi kan matche dine ønsker for design, funksjonalitet og slitesterke materialer.

Rotpunkt detaljer
Bad i City Brown Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i City Grey Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i svart eik
Rotpunkt detaljer
Bad i fargen Umbra - en grå nyanse

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.