Rotpunkt kjøkkenvalg
Badeværelse

Hva koster et nytt bad i slitesterk og vakker design?

Hos Rotpunkt selger vi kun baderom i slitesterk design og prisen er som alltid gunstig. «Hva koster et bad?» – er et ofte stilt spørsmål. Det er mange faktorer som må klarlegges før vi kan svare på det spørsmålet, men i dialog med deg kartlegger vi dine behov og valg av modell, farge og ikke minst tilbehør.

Vi med stolthet understreke at alle våre baderomsløsninger er basert på slitesterk tysk produksjon i vakker og estetisk skandinavisk design. Vi tilbyr:

  • Baderomsmodeller i klassisk eller moderne design
  • Spesialdesignede baderomsløsninger

Uansett hva du velger, får du førsteklasses kvalitet. Vi produserer alle våre modeller i miljøvennlig Greenline Bioboard materiale. Det gir deg holdbare materialer som også er tilgjengelige i en rekke farger.

Hva koster nytt bad i svart, hvit eller kanskje en annen farge? Hos Rotpunkt tilbyr vi mer enn 300 standardfarger og 26 skogfarger. Din totale pris avhenger også av ditt valg av baderomsutstyr som vask, kran, benkeplate og hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel.

Ta en titt innom en av våre mange butikker, og la deg inspirere av våre utstillinger. Sammen finner vi en løsning som matcher dine behov og ønsker.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i svart eik
Rotpunkt detaljer
Bad i Sherwoord Park
Rotpunkt detaljer
Bad i den nye farge Umbra Marble
Rotpunkt detaljer
Bad i fargen Umbra - en grå nyanse
Rotpunkt detaljer
Bad i Carbon Nano Laminatt

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.