Rotpunkt badvalg

Lekker innredning til små bad

Hos Rotpunkt finner du et spennende utvalg av smarte og funksjonelle innredninger til små bad. Vi tilbyr markedets største utvalg av trendy og grepsfrie modeller. I tillegg har vi enorme valgmuligheter innen farger og skogfarger. Vår produksjon er tysk grundighet i kombinasjon med vakker skandinavisk design. Vi tilbyr også spesialtilpassede løsninger slik at du alltid kan realisere baderomsdrømmene dine hos Rotpunkt. Vi tilbyr:

  • Smart og funksjonell innredning lite bad i klassisk eller moderne design
  • Skreddersydde løsninger

Rotpunkt er eksperter i smarte og funktionelle løsninger og tilbyder derfor også et væld af løsninger, der både matcher indretning badeværelse lille størrelse samt samt rum med skråvægge og andre udfordringer, der kræver ekstra fokus på pladsoptimering.

Vores professionelle rådgivere står altid klar til at hjælpe dig – uanset om det drejer sig om små badeværelser indretning med flotte farver, former og materialer, så har vi helt sikkert den perfekte løsning til dig.

Rotpunkt er ekspert i smarte og funksjonelle løsninger og tilbyr derfor også et vell av smarte løsninger som passer til små rom med skråvegger eller andre utfordringer som krever ekstra fokus på plassoptimalisering.

Våre profesjonelle konsulenter er alltid klare til å hjelpe deg med den perfekte løsningen uansett størrelse på rommet og plassmessig utfordring.

Når det gjelder å planløse små bad, er det mye inspirasjon i våre kataloger eller i våre alltid utstillinger. Her kan du med egne øyne se hva som er mulig å få til på få kvadratmeter.

Kom innom for en uforpliktende samtale med våre profesjonelle rådgivere om dine mange muligheter i smarte og funksjonelle baderomsløsninger fra Rotpunkt.

Rotpunkt detaljer
Bad i City Grey Oak
Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i Sherwoord Park
Rotpunkt detaljer
Bad i fargen Umbra - en grå nyanse
Rotpunkt detaljer
Bad i Carbon Nano Laminatt

Din baddrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på badet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.