Et kjøkken handler ikke lenger om bare matlagning

Det har blitt så mye mer, og valgmulighetene er mange. Moderne kjøkken inneholder for eksempel det sosiale perspektivet, hvor hele familien kan samles i ett rom. Både for å spise et måltid sammen, men også for å ha kvalitetstid sammen. For oss handler det om et kvalitetskjøkken for deg og din familie. Med andre ord, et nytt kjøkken trenger ikke å være en «passer  alle» løsning, men en personlig løsning som er skreddersydd for deg og din families behov, smak og ikke minst stil.

Slik ser det moderne kjøkkenet ut i 2020

Du får uanede muligheter med Rotpunkt kjøkken. For eksempel er noen av trendene vi ser at det rustikke kjøkkenet møter det moderne. Det gir en utrolig spennende kontrast, som garantert vil inspirere deg og din familie til å bruke kjøkkenet enda mer. Selvfølgelig, som alltid, er enkelhet ofte en kvalitetsgaranti. Omvendt kan det enkle rett og slett bli for enkelt, og da faller prinsippet raskt til jorden. Derfor, som med så mange andre ting, er det alltid en balansegang i forhold til hvor enkelt kjøkkenet ditt skal være. Trenden er nemlig også at farger og god design skal være med å bidra til å inspirere matlagingen, og ikke minst det å ha det sosialt og hyggelig. Hvis kjøkkenet ditt er for enkelt, for eksempel bare hvitt, kan det faktisk bidra til å fjerne det hyggelige aspektet.

Det er med andre ord vanskelig å finne en norm som passer til alle. Derfor foreslår vi at du og din familie snakker med en av våre profesjonelle rådgivere. På denne måten kan vi sammen finne den perfekte løsningen, og du kan se de mer enn 300 standardfarger og 26 skrogfargene vi tilbyr uten ekstra kostnad. Vi tror at du vil finne riktig kjøkken når du er i et inspirerende miljø. Bilder kan si mye, men når du og din familie kan føle og se kjøkkenet i live, gir det et helt annet perspektiv.

Få et smart og moderne kjøkken ved hjelp av Rotpunkt

I tillegg til å tilby selve kjøkkenet hjelper vi også med møbler og hvitevarer. Derfor er vi eksperter på hvordan du får et kjøkken som følger tidens trender med de nyeste funksjonene og hvitevarene. Vi tror på at et kvalitetskjøkken første er kvalitet når det er tenkt på hver detalj.

Grønt er det nye valget

For oss er et vakkert kjøkken ikke bare det du ser, men også hva som ligger bak. Derfor bruker vi Greenline Bioboard, som er en miljøvennlig produksjon. Det sikrer deg et kjøkken med hjertet på rett sted.

Ta kontakt med oss i dag!