Fingeravtrykk-frie kjøkken

Finner du alltid et eller annet merke eller fingeravtrykk-flekker når du trodde du hadde vasket overalt på kjøkkenet? Rotpunkt Kjøkken revolusjonerer kjøkkenet nok en engang.

Fingeravtrykkfri kjøkken

Nano-teknologi hindrer fingeravtrykk

Bruker du mye tid på kjøkkenet? Bruker barna eller gjester kjøkkenbenken? Rotpunkt kjøkken har utviklet en ny teknologi for å forenkle din hverdag på kjøkkenet! Nå kan du slappe av, fordi fingeravtrykk-frie kjøkkendører er endelig her. Rotpunkt kjøkken har utviklet XTREME HPL LAMINATE og XTREME HPL KUNSTSTOF med nano-teknologi som gjør det vanskelig for flekker å holde seg på skapdører og andre overflater etter en berøring. Med denne teknologien unngår du de kjipe flekkene som alltid finner veien tilbake, selv etter en skikkelig rengjøring av kjøkkenet. Spesielt er dette gode nyheter for de som ønsker et kjøkken som er lett å holde rent.

XTREME HPL LAMINATE og XTREME HPL KUNSTSTOF kjøkkendører og -benker har myke berøringsflater som overfører teksturen i overflaten, uten å etterlate noen fingeravtrykk. Noe som er spesielt nyttig når du har små barn … eller andre gjester på kjøkkenet.

Overflatene er også ekstremt sterke, noe som gjør det vanskelig å få riper på kjøkkenbenken og skapdører. Derfor vil det bli færre riper fra gryter og panner eller annet kjøkkenutstyr. Kjøkkenet blir svært enkelt å rengjøre, ved at selv rengjøringsprosessen er enkel og smidig.

Ta en titt på våre kjøkkenmodeller og kom innom vår butikk så skal vi hjelpe deg med ditt nye Rotpunkt kjøkken med fingeravtrykk-fri overflate.

Ta kontakt med oss i dag!