Rotpunkt kjøkkenvalg
Garderobe

Hent inspirasjon til ny garderobe hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt tilbyr vi markedets største utvalg i grepsfrie skuffer og skap. I våre butikker kan du la deg inspirere  av spennende utstillinger av smarte og funksjonelle garderobeløsninger.

Vi har et stort utvalg av kvalitetsskap og skuffer produsert med tysk grundighet i skandinavisk design. Velg blant annet i:

  • Garderobeløsninger i moderne eller klassisk design
  • Tilpasset design efter dine ønsker

Hent vår spennende katalog for nyttig inspirasjon til din nye garderobe. Trenger du gode råd, er vi klare til å finne løsningen som matcher dine garderobedrømmer.

Vi tilbyr:

  • 300 standardfarger som inkluderer alle RAL- og NCS-farger
  • ·       26 forskjellige skrogfarger, som matcher alle fronter

I tillegg kommer alt det spennende tilbehøret som du finner her på Rotpunkt. Det er ingen tvil om at Rotpunkt-butikkene er det rette stedet å besøke når det gjelder flotte inspirasjonsklesløsninger i slitesterke materialer i den miljøvennlige Greenline Bioboard-serien.

Vi står for kvalitetsløsninger. Ta en tur til en av våre butikker og snakk med våre profesjonelle rådgivere om alternativene dine. Vi har mange års erfaring innen interiørdesign, funksjonalitet og ergonomiske løsninger. Vi finner sikkert en løsning som passer dine drømmer.

Din garderobedrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på garderoben din.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.